Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duet s Vinkom Cocom

Ivana Kovač: Tata je za moje pjesme imao i ružne riječi

ivana
Hrvoje Jelavić/Pixsell
04.08.2012.
u 14:00

– Budući da je jako vruće, mama ima razumijevanja kad odbijem nešto pojesti i uglavnom jedem navečer, što isto tako nije baš dobro – kaže 34-godišnja pjevačica. Ne skriva da je lijena kad je o vježbanju riječ.

Kao i proteklih godina, Ivani Kovač je ljetna baza Tribunj gdje uvijek ubaci u sporiju brzinu, odmara se i uživa u maminim delicijama.

– Ne mogu zamisliti ljeto bez odlaska u Tribunj. Na odmoru sve ide polako, ujutro popijem kavu jer bez nje ne mogu funkcionirati i onda cijeli dan provodim bosa i bez šminke, hodam k’o malo ciganče i baš uživam – veselo kao i uvijek priča Ivana.

Mama je tetoši ukusnim zalogajima koji se na Ivaninu sreću ne vide na njenoj zavidnoj liniji.

– Budući da je jako vruće, mama ima razumijevanja kad odbijem nešto pojesti i uglavnom jedem navečer, što isto tako nije baš dobro – kaže 34-godišnja pjevačica. Ne skriva da je lijena kad je o vježbanju riječ i već godinama zaobilazi teretanu pronalazeći razna opravdanja zašto ne trenirati.

Radni elan joj se nije ugasio odlaskom na godišnji jer iz Tribunja odlazi na gaže po obali a nedavno je s Vinkom Cocom zajedno otpjevala pjesmu “Dalmatinci pivaju najlipše na svitu” .

– Preko Dražena Zečića je Vinko pitao želim li snimiti duet s njim, na što sam, naravno, bez razmišljanja pristala jer ne možeš odbiti Vinka Cocu – kaže kći glazbene legende Miše Kovača. Tata je njen mentor i sve pjesme koje je do sada snimila prošle su njegov stručni sud, a jedna od najdražih mu je “Crno vino, crne oči”.

– Jedno vrijeme sam tati donosila demo snimke čim bih ih snimila i nije uvijek imao lijepe riječi za sve što sam radila, bilo je i ružnih riječi koje se nije dalo slušati, ali zato sam se sad opametila i pjesme mu na preslušavanje nosim samo kad sam dobre volje i kad me neće dirati ako me i kritizira – priznaje Ivana, dodajući kako je tata zadovoljan smjerom kojim gradi svoju samostalnu glazbenu karijeru.

Nakon što je napustila grupu Magazin Ivana je htjela surađivati s Draženom Zečićem jer se prepoznala u njegovu glazbenom senzibilitetu.

– Mjesec dana sam skupljala hrabrost da nazovem Zeku i prije nego što sam ga uopće zamolila da mi napiše pjesmu imala sam uvod od nekoliko minuta jer sam se bojala pitati ga može li mi napisati pjesmu. Pristao je i sada radimo na mom albumu – prepričava pjevačica. Razveselila se kad joj je tata nedavno najavio kako razmišlja o odlasku na turneju.

– Nadam se da će otići na turneju, navijam za to i čim on razmišlja o tome, to mi miriše na jako dobro – kaže Ivana otkrivši kako nema namjeru pridružiti se tati na pozornici jer želi iz publike uživati u njegovim pjesmama. Mišo će sa suprugom Lidijom od ljetnih vrućina pobjeći na Pohorje gdje će uživati u planinskom zraku, šetati i plivati u bazenu.

– Tata je odlučio ne ići ovo ljeto na more i s Lidijom bi se uskoro trebao zaputiti na odmor u Sloveniju, godit će mu da se odmori na svježem zraku – kaže Ivana.

Komentara 2

IL
iluzionist
15:14 04.08.2012.

i ja imam ružne riječi za tvoje pjesme i sto kao i tvoj otac.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
15:57 04.08.2012.

Jedno vrijeme sam tati donosila demo snimke čim bih ih snimila i nije uvijek imao lijepe riječi za sve što sam radila. ma ne samo on...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije