Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snima se na ibizi

Ivana Knoll zbog ovog videa dobila upozorenje od Instagrama: 'Svaki tjedan me uklanjaju'

Ivana Knoll na finalu Lige prvaka izme?u Manchester Cityja i Intera
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/9
17.07.2023.
u 07:45

Ivana je nedavno pokazivala pratiteljima kako se zabavlja na Ibizi pa je objavila da je bila na velikom koncertu kanadske DJ-ice Blondish

Najzgodnija hrvatska navijačica Ivana Knoll (31) trenutno uživa na Ibizi, a na društvenim je mrežama podijelila nekoliko atraktivnih fotografija u kupaćim kostimima. Osim fotografije, objavila je i video, no mreža Instagram isti joj je uklonio jer "nije u skladu s njihovim vrijednostima".

"Preseksi sam za Instagram, svaki tjedan me uklanjaju", objavila je Ivana uz smijeh. Na uklonjenom videu Ivana se nalazi leđima okrenuta kameri u moru, čime je uspjela istaknuti bujnu stražnjicu. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Inače, Ivana je nedavno pokazivala pratiteljima kako se zabavlja na Ibizi pa je objavila da je bila na velikom koncertu kanadske DJ-ice Blondish. Ivana ipak nije ostala u publici, već je stajala na bini uz izvođačicu. Osim Blondish, nastupio je i talijanski DJ Marco Carola, kojemu je Ivana također pružila podršku s pozornice. Koncerti na kojima je influencerica bila održani su u sklopu Music On festivala, kojemu je Carola glavni organizator. 

Ako je suditi po njezinim storyjima, Ivanin dan na odmoru sastoji se od sunčanja, večere i dobrog provoda. 

VEZANI ČLANCI

Inače, zgodna Ivana na Ibizi je već nekoliko tjedana, a nedavno se slikala s mladom zvijezdom Cityja, nogometašem Erlingom Haalandom (22).

Podsjetimo, prije nego je otputovala na Ibizu, Ivana je bila u Roterdamu gdje je pružila podršku našoj reprezentaciji u Ligi nacija, a prije toga neko je vrijeme provela u Miamiju. Naime, Ivana je u Ameriku otišla nakon Svjetskog prvenstva u Kataru te tako gostovala na televizijama i radila.

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Ključne riječi

Komentara 8

V0
Vlaskoulicanec4.0
08:05 17.07.2023.

Zanimalo bi me tko sponzorira ove "članke". I kako...

SK
skupiduša
08:39 17.07.2023.

Najzgodnija? Samo izvikana i silom ubačena u eter, bez ikakvih moralnih kvaliteta.

JO
jozakontra
08:03 17.07.2023.

"Ivana je u Ameriku otišla nakon Svjetskog prvenstva u Kataru te tako gostovala na televizijama i radila" - može prijevod ove rečenice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije