Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa

Ivana Knoll ranije se javila s plaža Ibize gdje se sunčala, a sada je pokazala i kako partija

Manchester City v Internazionale - UEFA Champions League - Final - Ataturk Olympic Stadium
Foto: Paul Terry
1/15
08.07.2023.
u 14:26

Ivana je sada bila na velikom koncertu kanadske DJ-ice Blondish a nije ostala samo u publici, već je stajala na bini uz izvođačicu. Osim Blondish, nastupio je i talijanski DJ Marco Carola, kojemu je Ivana također pružila podršku s pozornice.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll (31)  trenutno uživa na Ibizi, a na društvenim je mrežama podijelila nekoliko fotografija iz provoda. Uz česte 'vruće' fotografije s plaže, Knoll voli pokazati i kako se dobro zabavlja. Tako je sada bila na velikom koncertu kanadske DJ-ice Blondish. Ivana ipak nije ostala u publici, već je stajala na bini uz izvođačicu. Osim Blondish, nastupio je i talijanski DJ Marco Carola, kojemu je Ivana također pružila podršku s pozornice. Koncerti na kojima je influencerica bila održani su u sklopu Music On festivala, kojemu je Carola glavni organizator. 

Foto: Instagram screenshot

Ako je suditi po njezinim storyjima, Ivanin dan na odmoru sastoji se od sunčanja, večere i dobrog provoda. Tako je prije koncerta provela dan na plaži te je svojih 3.3 milijuna pratitelja počastila vrućim fotografijom na kojoj je pokazala kako hvata preplanuli ten. 

Inače, zgodna Ivana na Ibizi je već nekoliko tjedana, a nedavno se slikala s mladom zvijezdom Cityja, nogometašem Erlingom Haalandom (22).

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, prije nego je otputovala na Ibizu, Ivana je bila u Roterdamu gdje je pružila podršku našoj reprezentaciji u Ligi nacija, a prije toga neko je vrijeme provela u Miamiju. Naime, Ivana je u Ameriku otišla nakon Svjetskog prvenstva u Kataru te tako gostovala na televizijama i radila.

U nekoliko je prilika dijelila i vruće fotografije iz Amerike. Tako je jedinom prilikom  objavila golišavi video u kojem je uskočila u rozi korzet u kojem se zavodljivo izvijala ispred kamera, a pored snimke je kratko napisala:  

- Čudna djevojka. U opis je stavila i pjesmu naziva 'Savršena djevojka', a iako je sve viđeno već puno puta, čini se kako je se njeni obožavatelji ne mogu zasititi. U komentarima su joj brojni pratitelji uputili komplimente. „Izgledaš odlično“, Ljepotice“, pisali su.

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AnimaTor
19:21 08.07.2023.

Tko je ova "plastićna osoba " ???Bolesno.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
17:54 08.07.2023.

Najpoznatija navijačica? Bože dragi …

DQ
Dq
08:53 09.07.2023.

Niste nas izvijestili o njenim poslovnim uspjesima , koliko klijenata obradi dnevno , a koliko u trećoj smjeni. Zakaj to pišem. Pa zato kaj nam niste naveli ko to financira , a na slikama ispada da se reklamira kao uspješna odvjetnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije