Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA

Ivana Knoll provokativnim videom opet raspametila obožvatelje: 'Moja guza sve vidi'

Ivana Knoll
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
28.10.2020.
u 20:30

Ivana hoda u kožnim hlačama i zavodno vrti pozadinom, a u jednom trenutku približio joj se biciklist koji joj je pokušao uzeti torbicu. - Moja guza sve vidi napisala je Knoll pokraj videa.

Ivana Knoll, najpoznatija navijačica hrvtske nogometne reprezentacije, na svom je Instagramu objavila novi video koji je izazvao pozornost njenih obožavatelja. Ivana hoda u kožnim hlačama i zavodno vrti pozadinom, a u jednom trenutku približio joj se biciklist koji joj je pokušao uzeti torbicu.

- Moja guza sve vidi napisala je Knoll pokraj videa. 

Lijepu Ivanu na Instagramu prati 253 tisuće ljudi, kojima redovito odgovara na pitanja o sebi. 

Ivana Knoll
1/10

Netko od obožavatelja nedavno ju je pitao: - Hercegovka, a vječito u provokativnom stilu? Kako vam vjera to dopušta? Ivana je odgovorila: - Dušo draga to nema nikakve veze s vjerom niti s odnosom s bogom, svatko živi vjeru na svoj način. Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske. Kako joj dizajnirati nije strano, prošlo ljeto rodio se CROkini, ekskluzivna linija ženskih kupaćih kostima.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar @proma-trač
@proma-trač
20:54 28.10.2020.

Ako ti je prda sve što imaš, nemaš puno.

PA
pale007
21:58 28.10.2020.

Koliko naplaćuje sat vemena navijanja?

ZG
zg1985
20:49 28.10.2020.

jel dotakla dno ili ..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije