Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi poslovni pothvat

Ivana Knoll kreće u glazbene vode? Pozirala s mikrofonom pa poručila: ‘Kuham svoju pjesmu'

Foto: Screenshot
1/22
16.10.2023.
u 08:48

Objavila je snimku na kojoj sjedi pored laptopa i pušta glazbu, a na idućoj objavi vidjelo se da je i zapjevala

Strastvena navijačica Ivana Knoll (30) vratila se nedavno u Ameriku, a ondje je čini se otišla kako bi se "bacila" u glazbene vode. Naime, s pratiteljima na Instagramu podijelila je snimku iz studija na kojoj sjedi za stolom na kojemu se nalazio laptop s kojeg je puštala glazbu, a kasnije je objavila i fotografiju pred mikrofonom gdje je i zapjevala - s isključenim zvukom.

- ‘Kuham‘ svoju pjesmu - napisala je Knoll pored snimke iz Los Angelesa, no čini se da će pratitelje još malo držati u neizvjesnosti. 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Knoll je prije nekoliko dana najavila svoj povratak u Ameriku, a otkrila je i da "se nešto novo sprema". 

- Ovo ljeto u Europi je gorjelo. Upoznala sam toliko ljudi i provela se kao nikada do sada. Sada je vrijeme za Ameriku... i nešto novo se sprema - napisala je na Instagramu Knoll tada i podijelila je video na kojem je pokazala kako se provodila ovo ljeto.

Nakon što je krajem prošle godine završilo Svjetsko prvenstvo u Kataru najavila je kako se seli u Ameriku gdje je čekaju nove poslovne suradnje i čim se odselila u Ameriku odmah su je zapazili tamošnji paparazzi i snimili su je i na privatnom tulumu slavnog glumca Leonarda DiCaprija.  Danima je privlačila pozornost javnosti jer se pojavila na tom tulumu s kojeg je kući otišla s glumcem Jamiejem Foxxom, a ubrzo je objavila i fotografiju na kojoj pozira s reperom Drakeom.

1/28

vana Knoll pažnju privlačila je na svakom koraku u Americi, pa su je tako obožavatelji prepoznali i dok je bila u New Yorku, a bila je i glavna atrakcija na NBA utakmici. Nedavno su objavljene i njezine neobrađene fotografije koje su paparazzi snimili tijekom njezinog odmora u Španjolskoj. Mnogi su komentirali kako na ovim neobrađenim fotografijama Ivanine obline izgledaju drugačije nego na fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu. 

VEZANI ČLANCI

Čini se da je nakon kritika koje je dobila na račun izgleda Ivana odlučila 'popraviti' stvari, a pratiteljima se ubrzo javila iz teretane u koju je stigla u zelenom crop topu i crnim tangicama, dok je na nogama imala sportske čarape i tenisice.  - Vrijeme da se moja lijena guza vrati u teretanu - napisala je Knoll na Instagram Storyju koji je snimila ispred sprava i traka za trčanje. Knoll na Instagramu prati više od 3,3 milijuna ljudi, a većinu pratitelja stekla je tijekom zadnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva gdje je privlačila poglede svojim izazovnim odjevnim kombinacijama. 

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije