Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerno pogledajte

Ivan Županović i Calypso band predstavljaju spot za singl "Ne znaš ti"

ivan županović
Foto: PR FOTO
1/9
01.10.2015.
u 19:00

S pjesmom 'Ne znaš ti' Ivan Županović i Calypso band osvojili su publiku na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku

Ivan Županović i njegov matični band Calypso s pjesmom 'Ne znaš ti' predstavili su se na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a prelijepa ljubavna priča na prvo je slušanje osvojila srca publike.

U režiji Igora Gojića iz zadarskog studija Kreathia, pjesma koju potpisuju vlasnici mnogobrojnih nagrada Duško Rapotec Ute i Robert Pilepić, dobila je i vizualni identitet.

- Za ovaj uradak mi je trebalo nešto više razmišljanja, no na posljetku sam imao jasnu viziju da to što 'ona ne zna' treba biti nešto plemenito s njegove strane, velika žrtva za koju ne traži ništa, koje ona možda čak nije ni svjesna jer je jedino na taj način njegovo djelo nesebično, objašnjava Goić.

U spotu se Županoviću pridružila Marijana Bošnjak, školovana umjetnica, utjelovivši slikaricu koja stvara samo u crno-bijeloj tehnici. On joj želi pomoći da se izrazi te inspiraciju nalazi u prirodi.

- Jako sam zadovoljan kako je spot ispao, Marijana se idealno uklopila u tip žene kojoj se u pjesmi obraćam, ona i Igor pomogli su mi savjetima o glumi, spot odlično prati radnju stihova... Vjerujem da imam dobru pjesmu i da bi uz pomoć ovako dobrog spota trebala naći svoj put do publike. Na kraju krajeva, i na Večerima dalmatinske šansone sam dobro otpjevao i pjesma je dobro primljena kod te, inače, vrlo zahtjevne publike. I to me čini jako sretnim i zadovoljnim, zaključio je Županović.

>>The Voice ulazi u drugu fazu – dvoboje!

>>Jacques kandidatima pjeva, Indira im obećava pobjedu ako je izaberu, a Ivan im pleše

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije