Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne

Ivan suočava Brigitu sa svojim sumnjama da je ona ubila Juliju

'tajne117'
Foto: RTL televizija
21.01.2014.
u 08:10

Serija Tajne prikazuje se od ponedjeljka do četvrtka na RTL Televiziji u 20 sati.

UTORAK

Nikola se sastaje s Ivanom ne bi li mu on otkrio svoj identitet. Iako ga nagovara da prizna da je kriv za Julijinu smrt, Ivan odbija. Baš kada se pomirio s Barbarom, Sebastijan sazna da se Nikola vratio i mora Barbari reći istinu. Zahtijeva od nje da svjedoči protiv oca ako zna nešto što bi pomoglo istrazi o Julijinoj smrti.

SRIJEDA Marina ne može vjerovati da joj je Ivan otac, a Danijel da je Nikola Šeper. Ivan i Lada pokušavaju umanjiti značaj svoje prijašnje veze. Uz to, Ivan priznaje Robertu da je prepisao svoju policu životnog osiguranja na Marinu, Barbaru i Nenu.

U međuvremenu, Barbara napada Sebastijana i Nikolu jer su joj obojica lagali, no Nikola joj ne ostaje dužan i zaprijeti joj da će nakon Ivana ona završiti u zatvoru. Jerko pokušava Nikolu uvjeriti da Ivan ipak nije ubio Juliju, dok Ivan suočava Brigitu sa svojim sumnjama da je ona ubila Juliju. Što će Brigita učiniti?

ČETVRTAK

Brigita odbija povezanost s Julijinim ubojstvom, ali Ivan je odlučan. Sve je uvjereniji da je ona stajala iza toga. Brigita se nastoji obraniti, ali joj Ivan na kraju prijeti. Nikola ne zna što bi mislio nakon što mu Jerko kaže svoju sumnju u Ivanovu vezu s Julijinom smrću. Ipak, ne može pojmiti da mu Ivan nije ubio majku i odlazi u Vilin Dol s namjerom da ga privede.

>>Lijepa glumica tajno ljubuje s Filipom Juričićem

>>Jelena Jovanova: Ekipu često nasmijem svojim jezičnim biserima

Komentara 1

VL
vlatx
09:31 21.01.2014.

Dajte više snimite neku "normalnu" seriju a ne ove trač gluposti. Teme naših serija su (uvijek prisutni) rat, crna kronika, teške drame i sve neke negativne socijalne tematike. Možda da se i glumci dodatno školuju jer se njihova gluma, nažalost, nemože nazvati gluma već više prenemaganje. Sve u svemu jad i bijeda kao i one turske i meksičke trač serije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije