Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendansko slavlje

Ivan Perišić pozirao sa suprugom, pažnju je privukla upečatljiva haljina kakvu nosi i J Lo

Foto: Instagram screenshot
1/6
30.08.2021.
u 21:28

Podsjetimo, Ivan i Josipa upoznali su se još u srednjoj školi gdje su čak i zajedno sjedili u školskoj klupi. Par je u braku od 2012. godine kada su svoj brak ozakonili kod matičara, a imaju dvoje djece, sina Leonarda i kćer Manuelu.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač milanskog Intera, Ivan Perišić (33) na svojem je Instagram profilu objavio je fotografiju sa suprugom Josipom povodom njezinog 33. rođendana.

Pozirali su zagrljeni pored cvijeća i balona, a Josipa je odabrala metalik sandale i upečatljivu bijelu haljinu brenda Genny čija je cijena preko 7.400 kuna (990 eura). Ovaj model obožava i latino- diva Jennifer Lopez po kojoj je i haljina dobila ime.

Josipa je također objavila nekoliko fotografija na svojem Instagramu, a na kojima je pokazala dio atmosfere s proslave.

Podsjetimo, Ivan i Josipa upoznali su se još u srednjoj školi gdje su čak i zajedno sjedili u školskoj klupi. Par je u braku od 2012. godine kada su svoj brak ozakonili kod matičara, a imaju dvoje djece, sina Leonarda i kćer Manuelu. 

Prošle godine vjenčali su se i crkveno u Grohotama na otoku Šolti, a na vjenčanju su bili prisutni samo najuži članovi obitelji.

Inače, Josipa često objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a Ivan ne krije kako su mi supruga i djeca najveća podrška.

VIDEO Severinina i Igorova ljubavna priča


 
Ključne riječi

Komentara 3

TV
Tvrdjava
21:45 30.08.2021.

Bogami veze nemate jedno s drugim...valjda se volite sretno..

Avatar drug Joža
drug Joža
21:56 30.08.2021.

Ivane...promijeni frizera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije