Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Ivan Pažanin otvorio je sezonu kupanja i pokazao istetovirano tijelo, pratiteljice: 'Gori sve'

Foto: Instagarm
1/19
13.06.2023.
u 10:15

Poznati chef obično početkom svake sezone kupanja podijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama fotografiju. Slično je učinio i ove godine. Pažanin je na Instagramu pokazao svoje istetovirano tijelo.

Poznati splitski chef Ivan Pažanin (38) obično početkom svake sezone kupanja podijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama fotografiju. Slično je učinio i ove godine. Pažanin je na Instagramu pokazao svoje istetovirano tijelo.

"Najbolje stvari u životu su besplatne", napisao je chef uz fotografiju, a u komentarima su mu mnogi uputili poruke.

"Halo mačiću, gori sve", napisala je jedna pratiteljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Podsjetimo, popularni chef i prošle je godine podijelio fotografije prvog kupanja. Pažanin je tada objavio fotografiju na kojoj pozira u moru, a vidi se da oko njega nema baš kupača.

"Konačno sam se bacio u more. Za mene je ljeto počelo", napisao je pokraj fotografije na kojoj do izražaja dolazi njegov istetovirani torzo. U komentarima su mnogi njegovi pratitelji ostavili emotikon srca. Njegovi pratitelji posebno su istaknuli da je more još hladno te da je ovo hrabro od njega, a objava je skupila više od 2300 lajkova. "Hrabro", „Rado bih ti se pridružila, ali sam daleko“, „Blago tebi“, „Zavidim“, pisali su. Jedna osoba ga je u komentarima pitala kako je, a Ivan je odgovorio. „Sad savršeno“, napisao je.

Popularni chef na svojem je Instagram storyju pokazao i da ima društvo. Riječ je o njegovu četveronožnom prijatelju, psu Pjeru s kojim i inače često objavljuje fotografije. 

Dodajmo i da je Ivan prvo kupanje prošle godine obavio krajem svibnja, a ove godine za to je ipak malo pričekao. 

VEZANI ČLANCI:

 

Također, Pažanin tijekom cijelog ljeta dijeli fotografije s plaže te ne može sakriti koliko uživa u kupanju i moru.

Dodajmo da nije uvijek imao ovako utegnute mišiće i fit liniju jer je kao tinejdžer, što je u nekoliko navrata priznao, imao dosta kilograma viška i u jednom trenutku vaga je pokazala 120 kilograma. Kasnije ih se uspio riješiti redovitim vježbanjem i uravnoteženom prehranom..

Podsjetimo, Pažanin je publici postao poznat kao mentor u televizijskim kulinarskim showovima, a na društvenim mrežama ima više od 69.000 pratitelja. 

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije