Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u majčinstvu

Iva Šulentić nakon prvih fotki svoje kćeri objavila je i video i pokazala kako su uživale na izložbi

Iva Šulentić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
23.07.2023.
u 13:50

Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu - napisala je prije šest dana Iva na Instagramu gdje je objavila prve fotografije svoje kćeri.

Voditeljica Iva Šulentić (40) 14. lipnja rodila je djevojčicu i prije nekoliko dana objavila je i prve fotografije svoje kćeri, a sada je s malenom posjetila i izložbu. Na Instagram storyju je objavila kratki video sa izložbe Rekolekcije Kristiana Kožula u zagrebačkoj Laubi koju je razgledala u društvu svoje kćeri koja je nedavno napunila mjesec dana. - Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu - napisala je prije šest dana Iva na Instagramu gdje je objavila prve fotografije svoje kćeri. 

- Hvala i Petrovoj bolnici, svim timovima na čelu s doktorom Markom. Iako u smanjenim kapacitetima, u zgradi na kojoj su radovi, oni su nas obasipali pažnjom, toplinom, strpljenjem i stručnošću. Intenzivni dani u svakom smislu dobili su dodatnu mekoću zbog njih. A sad - u život! - napisala je u nastavku objave. Da je trudna otkrila je u veljači ove godine kada je u emisiji "Kod nas doma"  ugostila psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je pričala o prednostima i nedostacima trudnoće u četrdesetima. Pred kraj razgovora HRT-ova voditeljica je otkrila kako je i sama trudna. 

VEZANI ČLANCI

-  Toliko sam se povezala s djetetom da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni - drhtavim glasom je rekla Iva u emisiji. Uskoro su na Facebook stranici emisije "Kod nas doma" i njezini kolege iz redakcije uputili čestitku budućoj mami.

Foto: instagram

Na porodiljni dopust je otišla početkom svibnja i tada se zahvalila cijeloj redakciji "Kod nas doma" .  - Hvala cijeloj ekipi na predanom radu, hvala svim gostima u studiju i junacima priloga koji su svoje priče podijelili s nama i inspirirali nas na toliko razina. Društvo divnih ljudi i radost obavljanja posla kojeg obožavam. Zahvalna do neba! Hvala što nas pratite i što ste naši! Ljubav i divnost pregolema. Baš smo u tom studiju kod nas doma! Zato, još malo gledajte Barbaru Kolar, Martinu Validžić i Danijela Despota u @kodnasdoma_hrt , a ja ću sad malo bit - kod sebe doma! - napisala je tada Iva na Instagramu.

VIDEO Rade Šerbedžijaotkrio neugodnu scenu koju je imao s Al Pacinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije