Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove fotke

Iva Majoli u New Yorku izmjenjivala nježnosti sa suprugom na tribinama

Foto: Snimio čitatelj
1/11
30.08.2023.
u 08:25

S tribina je pratila meč Donne Vekić koja je igrala protiv američke tenisačice Sachie Vickery. Na tribinama je bila sa svojim suprugom, talijanskim poslovnim čovjekom Robertom Calegarijem. Zajedno su uživali u meču, a u jednom trenutku počeli su izmjenjivati nježnosti.

Naša najbolja tenisačica i izbornica ženske reprezentacije Iva Majoli sredinom kolovoza uživala je u Dubrovniku, gdje je proslavila 46. rođendan, a prije nekoliko dana javila se s poslovnog putovanja. Iva se javila iz New Yorka kamo je stigla kako bi prisustvovala gala večeri koja je okupila neke od najvećih tenisačica svijeta.

Ivu je u New Yorku primijetio i naš čitatelj. Naime, s tribina je pratila meč Donne Vekić koja je igrala protiv američke tenisačice Sachije Vickery.

Foto: Snimio čitatelj

Na tribinama je bila sa svojim suprugom, talijanskim poslovnim čovjekom Robertom Calegarijem. Zajedno su uživali u meču, a u jednom trenutku počeli su izmjenjivati nježnosti.  

Foto: Snimio čitatelj

Inače, organizacija žena u tenisu 26. kolovoza održala je gala večer u povodu proslave 50 godina postojanja, što je bila prilika da se okupe brojne tenisačice koje su ispisale povijest tenisa.  Bivša tenisačica objavila je fotografije na kojima je pokazala kako uživa u društvu bivših tenisačica, Austrijanke Barbare Schett, Francuskinje Mary Pierce te Argentinke Gabriele Sabatini.  

VEZANI ČLANCI:

Iva je na Instagram Storyju objavila je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Robertom Calegarijem na gala večeri, ali i kako uživaju u New Yorku. 

 

Foto: Instagram

"Sa svojom ljubavi", napisala je na fotki na kojoj poziraju zagrljeni. 
Podsjetimo, Majoli se lani se udala za Roberta Calegarija, talijanskog poslovnog čovjeka. Većinu vremena provodi u Zagrebu, gdje joj kći Mia pohađa drugi razred srednje škole, a svaki drugi vikend je kod supruga u Milanu. 

– Živim u koferima. Preko tjedna sam u Zagrebu s Mijom, vikendima u Milanu sa suprugom, zbog obaveza oko Hopman Cupa često odem do Nice, odlazim i na neke turnire... I moj suprug mnogo putuje, jedan je od najvećih proizvođača papirnate galanterije, tako da je stalno izvan Milana. Uglavnom, lovimo se. Ali to sam znala kada sam se udala i nadam se da će se taj tempo smiriti najesen, kada će nam se Mia pridružiti u Milanu. Ipak je lakše kada imate stalnu bazu, ovako ne znam gdje su mi stvari ni gdje se budim – rekla je Majoli za Gloriju. Dodala je i kako joj je super u braku, da je u Robertu pronašla partnera i prijatelja te da bez njega više ne može zamisliti svoj život. Najbitnije joj je da se Roberto dobro slaže s njenom kćeri Miom.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Komentara 2

TR
Tripoli
09:47 30.08.2023.

Normalni su to prošli dok im je bilo vreme..

VK
vječni krojf
09:32 30.08.2023.

Nema šta,dobro se vidi na fotki da sponzor testira dojke sponzorušiValjda je ponestalo para pa se krenulo u akciju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije