Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala fotke

Iva Majoli sa suprugom Robertom uživa na Malom Lošinju: 'Ljubav'

Foto: Instagram
1/8
11.09.2023.
u 15:46

Par je zajedno uživao na Malom Lošinju u šetnjama, ali i na zabavama. Zajedno su proslavili rođendan prijateljice, a bivša tenisačica podijelila je fotografije

Naša najbolja tenisačica i izbornica ženske reprezentacije Iva Majoli (46) sredinom kolovoza uživala je u Dubrovniku, a krajem mjeseca već je bila u New Yorku. U Sjedinjenim Američkim Državama bila je na poslovnom putu, stoga se brzo vratila natrag, a trenutačno uživa u zadnjim danima ljeta na Malom Lošinju. Naravno, na svim putovanjima društvo joj je pravio suprug, talijanski poslovni čovjek Roberto Calegari

Par je zajedno uživao na Malom Lošinju u šetnjama, ali i na zabavama. Zajedno su proslavili rođendan prijateljice Ive Markote, a pozirali su svi zajedno ispred jednog lošinjskog hotela s pet zvjezdica. Na drugoj fotografiji supružnici su pozirali sami, a pored fotografije Majoli je napisala: "Ljubav."

Par je u subotu zablistao u bijelim kombinacijama. Majoli u dugoj čipkastoj haljini, a njezin dragi u odijelu.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Majoli se lani se udala za Roberta Calegarija. Većinu vremena provodi u Zagrebu, gdje joj kći Mia pohađa drugi razred srednje škole, a svaki drugi vikend kod supruga je u Milanu. 

– Živim u koferima. Preko tjedna sam u Zagrebu s Mijom, vikendima u Milanu sa suprugom, zbog obaveza oko Hopman Cupa često odem do Nice, odlazim i na neke turnire... I moj suprug mnogo putuje, jedan je od najvećih proizvođača papirnate galanterije, tako da je stalno izvan Milana. Uglavnom, lovimo se. Ali to sam znala kada sam se udala i nadam se da će se taj tempo smiriti najesen, kada će nam se Mia pridružiti u Milanu. Ipak je lakše kada imate stalnu bazu, ovako ne znam gdje su mi stvari ni gdje se budim – rekla je Majoli za Gloriju. Dodala je i kako joj je super u braku, da je u Robertu pronašla partnera i prijatelja te da bez njega više ne može zamisliti svoj život. Najbitnije joj je da se Roberto dobro slaže s njenom kćeri Miom.

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Ključne riječi

Komentara 4

IC
ICCO
17:39 11.09.2023.

Znači toaletnog papira neće falit za sva sranja na putu vječne ljubavi. O ljepoti se ne raspravlja ali..

DA
dadodadic
17:06 11.09.2023.

lik izgleda ko Alen Bokšić nakon flaše viskija

VA
vabriga2
17:04 11.09.2023.

Na Malom Lošinju??? Vjerojatno na otoku Lošinju i u gradu Malom Lošinju! Inače živi na Zagrebu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije