Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadna smrt glumca

Iva Majoli oprostila se od Matthewa zajedničkom fotografijom: 'Počivaj u miru, prijatelju'

Foto: Screenshot Instagram
1/10
29.10.2023.
u 14:33

Njih dvoje spojila je velika ljubav prema tenisu, a inače su bili dobri prijatelji i često se družili

Iznenadna smrt glumca Matthewa Perryja pogodila je i našu proslavljenu tenisačicu Ivu Majoli. Iva je glumca i prijatelja posljednji put susrela kada je ovo ljeto prisustvovala teniskom natjecanju na Stade Roland Garrosu u Parizu. Tada su zajedno uživali u druženju i gledanju mečeva, a istu fotografiju koju je podijelila tada, objavila je i sada.

"Počivaj u miru, prijatelju", napisala je Iva pored zajedničke fotografije.

Foto: Screenshot Instagram

Iva je jednom prilikom opisala kako su se njih dvoje upoznali i počeli družiti. ‘

‘Dok sam više boravila u Americi, jako smo se često družili jer on baš voli tenis. Upoznali smo se preko Jennifer Capriati s kojom sam bila bliska, no nisam ga vidjela godinama. Drago mi je da se izvukao iz problema i nadam se da će tako i ostati. Baš smo se jako razveselili kada smo se sreli‘‘, kazala je Iva Majoli za Gloriju.

1/28

Upravo zahvaljujući svojoj sportskoj karijeri, bivša tenisačica je upoznala brojne slavne osobe, među kojima i glumca Perryja. Ostali su dobri prijatelji, no duže vrijeme se nisu vidjeli, sve do proljeća u Parizu. 

I sam glumac prije glumačke karijere bio je jedan od najbolje rangiranih kanadskih tenisača u konkurenciji juniora, kada mu je bilo 19 godina. Prvi put na državnu listu najboljih kanadskih tenisača dospio je sa samo 13 godina. No, kada se preselio u Los Angeles, nije mu išlo toliko dobro, ali u svojim memoarima "Friends, lovers and the big, terrible thing" ispričao je da je bio sjajan u Kanadi. 

VEZANI ČLANCI

Veliki glumac napustio nas je iznenada u 55. godini života. Uzrok smrti nije službeno potvrđen no sumnja se da se utopio u svojoj hidromasažnoj kadi nakon što je pretrpio infarkt miokarda. Glumac je preminuo nakon sportskog treninga na kojemu je bio tijekom jutra i to na popularnom 'piklbolu'. Tu je bio oko dva sata, a po povratku kući poslao je asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perryja mrtvog u jacuzziju te pozvao 911. 

Istraga o točnim okolnostima smrti je u tijeku, a tijekom subote u njegovu kuću krenuli su dolaziti brojni članovi obitelji, a među prvima i njegova majka Suzanne Perry sa suprugom Keithom Morrisonom, kao i njegov otac John Bennett Perry. Neutješni su stigli ispred kuće koju je policija označila s trakama. 

Spekulacija oko njegove smrti je puno, no nitko u ovim trenucima sa sigurnošću ne može reći što je. Pravi uzrok smrti bit će poznat tek nakon završetka policijske istrage i detaljnog izvješća mrtvozornika.

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

Komentara 2

M3
Miške 3
05:06 30.10.2023.

Laže

SG
Saul Goodman
18:08 29.10.2023.

Vrati dugove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije