Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nina majoli

Iva Majoli javila se iz Australije i objavila sliku sa sestrom koju rijetko viđamo: Sretna sam što je uz mene

Zagreb: Iva Majoli s prijeteljicom u kafiću
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
16.01.2024.
u 13:45

Tamo prati Australian Open, a društvo joj pravi sestra Nina Majoli s kojom je objavila zajedničku fotografiju. Nina inače radi kao stručna tajnica Zagrebačkog teniskog saveza.

Iva Majoli, bivša tenisačica trenutačno je u Australiji. Tamo prati Australian Open, a društvo joj pravi sestra Nina Majoli s kojom je objavila zajedničku fotografiju. - Super je biti s ovim divnim životinjama na Australian Openu. Sretna sam što je moja sestra uz mene - napisala je. Nina inače radi kao stručna tajnica Zagrebačkog teniskog saveza. Naša najbolja tenisačica i izbornica ženske reprezentacije Iva Majoli lani se udala za Roberta Calegarija, talijanskog poslovnog čovjeka. Većinu vremena provodi u Zagrebu, gdje joj kći Mia pohađa drugi razred srednje škole, a svaki drugi vikend je kod supruga u Milanu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

 

- Živim u koferima. Preko tjedna sam u Zagrebu s Mijom, vikendima u Milanu sa suprugom, zbog obaveza oko Hopman Cupa često odem do Nice, odlazim i na neke turnire... I moj suprug mnogo putuje, jedan je od najvećih proizvođača papirnate galanterije, tako da je stalno izvan Milana. Uglavnom, lovimo se. Ali to sam znala kada sam se udala i nadam se da će se taj tempo smiriti najesen, kada će nam se Mia pridružiti u Milanu. Ipak je lakše kada imate stalnu bazu, ovako ne znam gdje su mi stvari ni gdje se budim - rekla je Majoli za Gloriju. Dodala je i kako joj je super u braku te da je u Robertu pronašla partnera i prijatelja, te da bez njega više ne može zamisliti svoj život. Najbitnije joj je da se Roberto dobro slaže s njenom kćeri Miom. 

VEZANI ČLANCI:

- Iako je moj muž pravi tradicionalni Talijan, trebalo mu je prvo objasniti moj način života, posao i putovanja. Hvala Bogu da je razuman - kazala je Iva. 
Inače, o vezi tenisačice i poduzetnika ne zna se puno, Iva je samo jednom medijima komentirala kako ju je šarmantni Talijan osvojio svojom jednostavnošću I pažnjom. Svi koji ju poznaju tvrde kako blista od sreće te da su njih dvoje par koji će sigurno biti sretan. Par se vjenčao u milanskoj vijećnici, a slavlje je nastavljeno u hotelu Principe di Savoia.  Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je na Instagramu objavila fotografije s druženja. Mara je snimila Ivu, koja je zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

"Hvala, prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve", poručila je Majoli. Podsjetimo, tenisačica je od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem. Vjenčali su se 2006. godine i njihov brak trajao je šest godina, a u postali su i roditelji djevojčice Mije.

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

Komentara 2

Avatar markoii123
markoii123
14:28 16.01.2024.

Je li Iva Majoli vratila desetine miliona kuna koje je bila dužna državi i gradu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije