Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kićo slabinac

Ispričao sam se svima koji su se zbog mojih nježnih pjesama ženili

kico slabinac
pixsell
03.06.2011.
u 15:40

Na koncertu Kiće Slabinca u osječkom Gradskom vrtu miješale su se emocije, bilo je i suza i smijeha, a najpoznatijem je bećaru za 50 godina karijere uručen i “Zlatni mikrofon”

Silna energija, smijeh, suze i veselje te tri i pol sata pjesme ispunilo je preksinoć osječki Gradski vrt. Krunoslav Kićo Slabinac slavio je 50 godina karijere, a koncert se, umjesto planirana dva sata, odužio na tri i pol.

– Bilo je sjajno, da je bilo izvedivo, pjevali bismo do jutra. Ta moja publika uistinu je divna, ispričao sam se svima koji su se zbog mojih ljubavnih pjesama oženili – našalio se Kićo, kojeg je na bubnjevima, u setu pjesama iz faze rocka, pratio njegov sin Ivan.

Primio je mnoštvo darova i čestitki, a nakon koncerta zadržao se u druženju sa svojim Slavoncima, pa se ujutro, priznao je, osjećao prazno, iscrpljeno i zadovoljno. Sada mu, kaže, treba nekoliko dana da se vrati i prikupi energiju.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
16:25 03.06.2011.

kićo je zadnji bećar...nema više pravi slavonac a ne onaj škoro

OB
-obrisani-
16:30 03.06.2011.

Krunoslav ima svoju publiku iz svog okruženja, ali da su se na njegovo zavijanje ženili, precijenio je sebe. Zašto tako nešto nije nikad izjavio Ivo Robić? Zato jer je bio svjetski pjevač i velična.

BZ
Branko Zajec
16:08 03.06.2011.

Drži se Kićo ! Bio si car sa Dinamitima, jednako tako kao solist. Jedina mrlja u tvom životu, je ulazak u politiku , ali bila su takva vremena ! Trebalo je steći mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije