Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevska obitelj

Isplivala nova fotka Kate Middleton koju nitko do sada nije vidio, postoji i poseban razlog za to

Foto: pixsell/KOLAŽ
1/15
27.03.2024.
u 21:00

Mnogi suradnici i poznanici su zabrinuti za princezu, žele joj i brz oporavak, a nikad viđenu fotografiju princeze uz poruku podrške objavio je i glumac britanski glumac i glazbenik Martin J. Kemp.

Princeza od Walesa, Kate Middleton (42), u petak je objavila video poruku u kojoj je potvrdila da joj je dijagnosticiran rak nakon operacije abdomena u siječnju ove godine. Mnogi suradnici i poznanici su zabrinuti za princezu, žele joj i brz oporavak, a nikad viđenu fotografiju princeze uz poruku podrške objavio je i glumac britanski glumac i glazbenik Martin J. Kemp.

- Šaljem toliko ljubavi princezi od Walesa i cijeloj njezinoj obitelji - napisao je Martin uz objavu, a na slici su uz njega i princezu i njegova supruga Shirlie Holliman te njihova djeca, voditelj Roman Kemp i Harley Moon.
S Kempovom obitelji Kate se fotkala prošle godine jer je s Romanom snimala video za svoju kampanju podrške ranom razvoju djece, ''Shaping Us''. Suradnju je s njim započela jer je on sudjelovao u dokumentarcu u kojem se istraživala velika psihička kriza muškaraca poslije smrti bliskog prijatelja i kolege. Kate je gledala dokumentarac pa ga je odlučila kontaktirati te du dogovorili intervju za najavu kampanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Kemp (@martinjkemp)

 

Inače, još uvijek ne prestaje interes javnosti za zdravlje Kate Middleton, a mnoge zanima i pozadina videa kojeg je snimila kako bi s javnosti podijelila da ima rak. Prijatelj kraljevske obitelji za The Sunday Times otkrio kako je princeza sama napisala govor i to vrlo brzo. Osim toga, kako bi umirala javnost i spriječila daljnje špekulacije, odlučila se za snimanje video poruke, a ne pisanje obične izjave što je uobičajeno za kraljevsku obitelj. 

- Nije se zapravo radilo o drami od posljednjih nekoliko tjedana, iako je to očito uznemirujuće. Osjećala je da to mora učiniti zbog toga tko je. Više je to što ona zna da je javna osoba i da ima veliku odgovornost – rekao je prijatelj i dodao da je princeza Kate napisala svaku riječ govora te da je brzo napisala cijeli govor.
Javio se i sam zaposlenik BBC-ja koji je snimao video poruku princeze Kate. Izvor s BBC-ja rekao je da nije bilo montiranja videa i da su gledatelji vidjeli ono što je snimio tim koji je također bio odgovoran za praćenje krunidbe kralja i sprovoda kraljice Elizabete. BBC Studios nije imao nikakav urednički doprinos u poruci koja je prenesena i nisu bili uključeni u distribuciju videa te nisu uređivali snimku, navodi Mirror. 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Nakon samog emitiranja video poruke, kratko priopćenje izdao je i BBC Studios. – BBC Studios je ovaj tjedan snimio poruku princeze od Walesa u Windsoru. Njezinom Kraljevskom Visočanstvu želimo brz oporavak – stoji u priopćenju.
- Ako se osvrnemo, kralj je otkrio svoju dijagnozu raka ranije ove godine u izjavi Buckinghamske plače. Rečeno mi je da je Kate to učinila u video formi jer je htjela da bude što osobnije. Naravno, to pomaže utišati teorije zavjere, ali htjela je napraviti video poruku i to je bila vrlo dirljiva poruka. I htjela je dati tu izjavu osobno – rekao je urednik Chris Ship.

VEZANI ČLANCI:

Princ i princeza od Walesa zahvalili su se u subotu navečer svima na ogromnoj podršci, ljubavi i suosjećanju nakon šokantne vijesti od petka. - Princ i princeza su silno dirnuti ljubaznim porukama ljudi ovdje u Ujedinjenom Kraljevstvu, diljem Commonwealtha i diljem svijeta kao odgovor na poruku Njezinog Kraljevskog Visočanstva. Iznimno su dirnuti toplinom i podrškom javnosti i zahvalni na razumijevanju njihovog zahtjeva za privatnošću u ovom trenutku – izjavio je glasnogovornik princa Williama i princeze Kate. 

Middleton je samoinicijativno željela biti sama u videu koji je poginuo veliku buru javnosti i interes, upravo zato što ne želi više nikakve spekulacije i teorije zavjere o njezinu odsustvu iz javnosti, a ovim je videom željela prenijeti osobnu poruku i vijest o njezinu zdravstvenom stanju. Majka troje djece nije otkrila koja vrsta raka joj je dijagnosticirana, ali potvrdila je da se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji u veljači. Kensingtonska palača dodala je da Kate i dalje pozitivno razmišlja o svom oporavku i da je dobrog raspoloženja. 

Podsjetimo, princeza je poruku o dijagnozi raka objavila u petak, a mnogi smatraju kako je to napravila zbog svoje djece. Naime, u petak su počeli uskršnji školski praznici u Velikoj Britaniji pa su se princ William i princeza Kate odlučili za ovaj datum kako bi zaštitili svoju djecu od pitanja ostalih učenika o zdravstvenom stanju majke. 

Chris Ship, urednik ITV vijesti vezanih uz kraljevsku obitelj, rekao je da je princeza od Walesa odlučila podijeliti novosti o tretmanu protiv raka kroz video poruku s ciljem da bude 'osobnije'. Voditeljica ITV vijesti, Charlene Denise White, upitala ga je da je ovaj format dosta različit od uobičajenog formata za kraljevsku obitelj, a to je pisana izjava. 

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije