Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša najseksi novinarka

Isplivala 16 godina stara fotografija Fani Stipković dok je još šetala modnom pistom

Foto: Privatni album
1/14
03.11.2022.
u 11:38

Za nju je manekenstvo bio dobar izvor zarade tijekom studija novinarstva na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti. Kasnije ju je novinarska struka potpuno zaokupila i vrlo brzo počela je raditi na Novoj TV.

Fani Stipković (40) Korčulanka je sa španjolskom adresom već deset godina, a hrvatska je javnost poznaje još od 1996. godine
kada je već kao četrnaestogodišnjakinja polako ušla u modni svijet. Od tada pa idućih nekoliko godina imali smo je prilike gledati u
raznim kampanjama, spotovima, reklamama, na modnim pistama.

A u javnost je sada isplivala fotografija stara 16 godina, točnije iz 2006. godine kada je Fani nosila jednu od tada brojnih
modnih revija.
Na sebi je imala šarenu košulju koja joj je istaknula dekolte, maslinastu jaknu preko, modre čarape, kratku suknju u
kombinaciji s jaknom i visoke smeđe čizme. A na glavi je imala i pletenu kapicu.

25.10.2006., Zagreb - Poznati na reviji koja je odrzana u sklopu otvorenja Momentuma. Fani Stipkovic Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: glebovpe

Iz tog je svijeta Fani odlučila otići i piste zamijeniti kamerama koje su je snimale zbog drugog razloga, a o svemu nam je ispričala u intervjuu prošle godine. 

– Nas nekoliko cura doista smo super radile i zarađivale i naučila sam dosta u tom razdoblju o ljudima i šoubiznisu, sve što mi je kasnije pomoglo kada sam se počela baviti novinarstvom jer trebate biti i dobar psiholog da biste bili dobar novinar – kazala je o svojim modnim počecima uspješna Dalmatinka. Za nju je manekenstvo bio dobar izvor zarade tijekom studija novinarstva na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti. Kasnije ju je novinarska struka potpuno zaokupila i vrlo brzo počela je raditi na Novoj TV. I dalje uživa kada ima neko snimanje, a ima ih, stoga nije čudo da je dvaput proglašena najprivlačnijom novinarkom Europe. No isprva to nije prihvaćala najpozitivnije.

- Možda sam čak prije malo bježala od toga jer sam imala osjećaj da sam trebala dokazivati da nisam samo lijepa nego i pametna. Ali to je više bio moj problem i neki moj program u glavi koji sam nosila iz Hrvatske jer nekako žene kao da se srame ili se trebaju opravdavati ako su uspješne u karijeri i još im dolaze komplimenti na račun izgleda – ispričala je Fani. Danas se više nema potrebu opravdavati i komplimente na račun izgleda rado prima.

– Rekla sam: zašto ne, zašto ne mogu biti i jedno i drugo. Jedno ne isključuje drugo. Treba svatko živjeti opušteno i sretno i gledati pozitivno na sve lijepo što mu se dogodi u životu, dokle god je dobar čovjek – dodala je. Nakon školovanja u Zagrebu, zaputila se u Madrid gdje je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment na Mediasetu i Europskom sveučilištu u Madridu.

VIDEO>>Dirljiva poruka koju je netko ostavio na grobu Mislava Bage

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:32 04.11.2022.

A ize nje Zuhra. Vidi se na što misli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije