Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči finala

Ispali Kurbaša i Kokić: 'Da nam je Martina dala barem jednu šesticu'

Zvijezde pjevaju
Foto: HTV
1/7
26.04.2014.
u 22:10

Najbolje ocjene od žirija u emisiji dobili su Tina Katanić i Marko Tolja, a publiku i žiri posebno je oduševila izvedba Petre Dugandžić i Edvina Baučića koji su pjevali "Someone Like You" od Adele.

U finalnoj emisiji "Zvijezde pjevaju" sljedeću subotu nećemo gledati glumca Roberta Kurbašu i njegovu mentoricu Emiliju Kokić. Par je večeras napustio show nakon što su dobili najlošije ocjene žirija.

- Nisam pripremio govor, ni na kraj pameti mi nije bilo da ćemo ispasti. Možda da nam je Martina dala barem jednu šesticu umjesto peticu, možda bismo prošli dalje - ironično je rekao Robert Kurbaša.

Najbolje ocjene od žirija u današnjoj emisiji dobili su Tina Katanić i Marko Tolja, a publiku i žiri posebno je oduševila izvedba Petre Dugandžić i Edvina Baučića koji su pjevali "Someone Like You" od Adele.

>>Tolja otkrio: Tina je super, ali moja djevojka Ana nije ljubomorna na nju

>>Duško Ćurlić: Morao sam na hitnu operaciju, ali sada sam dobro

Komentara 3

Avatar maraaa
maraaa
22:36 26.04.2014.

rijetko gledam "zvijezde pjevaju " ,bolje bi bilo da nisam večeras. robert, martini nisi mogao bolje spustiti, čista "5" ha .. martina je bezveze po čemu je tina katanić bolja od emilije i roberta. Marku + ?možda u preserav...

DU
Deleted user
19:45 27.04.2014.

A koje to zvijezde uopce pjevaju??? Pa za njih vise od pola nikada nije culo 98% stanovnika ove drzave....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije