Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubomora

Intiman trenutak Goran je iskoristio za mali poljubac i izazvao ljubomoru

Foto: RTL
1/4
22.11.2018.
u 11:41

Ljubomora će se jasno pokazati na licima pojedinih djevojaka koje bi htjele da njima posveti više pažnje

Gospodin Savršeni nastavlja sa šarmiranjem natjecateljica: dok jednu ljubi, druga mu priznaje da joj se jako sviđa.

Filmsko snimanje se nastavlja te će danas Gospodin Savršeni s jednom djevojkom rekonstruirati vrlo intimnu scenu iz filma ‘Duh’ s Patrickom Swayzejem i Demi Moore. Trenutak bliskosti Goran će iskoristiti za mali poljubac, što neće biti drago ostalim natjecateljicama.

Foto: RTL

Ljubomora će se jasno pokazati na licima pojedinih djevojaka koje bi htjele da njima posveti više pažnje, a neke će čak i otvoreno priznati kako su se – zaljubile!

Nakon toga cure će dobiti novo ljubavno pismo u kojem zgodni neženja poziva samo jednu od njih na prvi single date. I dok se sve u sebi potajno nadaju da će odabrati baš nju, pokušavaju zadržati hladan stav i nezainteresiranost.

Koja djevojka će dobiti prvi poljubac, koja se zaljubila u Gorana, a koju će povesti na prvi single date i o čemu će razgovarati – ne propustite pogledati večeras u 21 sat na RTL-u!

Komentara 1

AN
ante555
21:40 22.11.2018.

Sladunjavi pederkasti pivac među jatom kokoša. Nije vrijedno gledanja, fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije