Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerovala mu je?

Internetom kruže fotografije Wayneovog izlaska, a on tvrdi da je žrtva ucjene: "Supruga ga podupire"

Foto: PA/Pixsell, Gtres/Pixsell
1/8
27.07.2021.
u 14:03

Bivši engleski nogometni reprezentativac i igrač Manchester Uniteda, Wayne Rooney (35) ponovno je u centru pažnje britanskih medija zbog privatnog života. Nakon što se jučer pojavila informacija kako je ponovno prevario svoju suprugu Coleen Rooney (35) s kojom je u braku 12 godina i s kojom ima četvoricu sinova, danas su se na društvenim mrežama pojavile fotografije i snimke turbulentnog izlaska

Bivši engleski nogometni reprezentativac i igrač Manchester Uniteda, Wayne Rooney (35) ponovno je u centru pažnje britanskih medija zbog privatnog života. Nakon što se jučer pojavila informacija kako je ponovno prevario svoju suprugu Coleen Rooney (35) s kojom je u braku 12 godina i s kojom ima četvoricu sinova, danas su se na društvenim mrežama pojavile fotografije i snimke turbulentnog izlaska s tri djevojke, a riječ je o manekenki Tyler Ryan (21) i njezini prijateljicama Brooke Morgan i Elise Melvin.

Nakon partija u Manchesteru, točnije u noćnom klubu Chinawhite, nogometaš se s djevojkama uputio u hotel Staycity gdje su nastale fotografije i snimke na kojima se vidi kako tri polugole djevojke plešu oko nogometaša te kako Rooney leži i spava. Prije dolaska u hotel nogometaš je djevojke pozvao u VIP dio, a obožavatelji koji su bili u noćnom klubu rekli su kako im je dijelio komplimente i divio se njihovom izgledu.

 

Rooney je zbog spornih fotografija pozvao policiju, a ispitivanje je jučer trajalo više od sat vremena. Wayne vjeruje kako je žrtva namještaljke, a u priču je očito povjerovala i njegova supruga koja uživa na godišnjem odmoru u sjevernom Walesu sa sinovima.

-Coleen ga apsolutno podupire i vjeruje u njegovu verziju priče. Oni su čvrsti poput stijene, rekao je izvor blizak supružnicima.
Cijeli skandal komentirali su i Taylerini bližnji, a kako kažu zbog cijele situacije manekenka se ne želi vratiti na posao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FootyJokesUk (@footyjokesuk)

-Da, djevojke su bile nepromišljene i pijane, ali ja imam 41 godinu, Wayne je star skoro kao i ja, komentirao je rođak.

 

Osim fotografija koje kruže društvenim mrežama, fanovi također nemaju milosti, pa je Rooney postao glavno lice memova.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije