Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni su

Ingrid o životu s Lukom: 'Preselit ću se početkom ove jeseni'

Zagreb: Ingrid Divković i Luka Budak u šetnji gradom
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/12
05.06.2020.
u 20:14

Osim zanimljivih planova u poslovnom svijetu, Ingrid planira velike promjene i u privatnom.

Spisateljica Ingrid Divković i stručnjakinja iz showa "Brak na prvu" priznala je da joj se život nakon showa dosta promijenio.

Zagreb: Ingrid Divković i Luka Budak u šetnji gradom
1/9

"Naime, uz veliki iskorak u profesionalnom smislu dogodila mi se i neplanirana, ali po svemu sudeći, sudbonosna promjena u mom privatnom životu, koji sada eto više i nije toliko privatan. Dakle, zaključak je da mi je spomenuti show uvelike promijenio život, i to na bolje, na čemu sam istinski zahvalna", kazala je Ingrid za RTL

Osim zanimljivih planova u poslovnom svijetu, Ingrid planira velike promjene i u privatnom. Naime, zbog ljubavi s Lukom Budakom razmišlja o preseljenju u Zagreb.

"Planovi su, naravno, tu. Za sada i dalje živim na relaciji Rijeka-Zagreb, no ako bude sve po Njegovom i mom planu konačno preseljenje će se dogoditi početkom ove jeseni", kaže spisateljica.

Rekla je i da je njegov nesvakidašnji filozofski um svakodnevno inspirira, ali i iznenađuje. Pojasnila je i kako se ljudi često javljaju ili ako ih vide, a to najčešće budu djeca, traže fotografiju s njima. 

"Ne mogu reći da nam konkretno prilaze, više se nasmiju, šapnu nešto i slično. Djeca su ta koja prilaze i žele fotografiju, odrasli nam pišu poruke na Instagramu i Faceu i takve su poruke uvijek pozitivne", rekla je za kraj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije