Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PREKIDA, PUTUJE SVIJETOM

Influencerica pozirala potpuno gola: 'Stražnjica ti je kao jastuk'

Influencerica Demi Rose
Foto: Instagram
1/9
05.02.2020.
u 18:27

Inače, Demi svijetom putuje od prekida s dečkom Chrisom Martinezom, američkim DJ-jem. Posjetila je Tajland, Jordan, Las Vegas, a sada uživa u sunčanom Meksiku.

Influencerica Demi Rose (24) ovu je zimu odlučila provesti u toplijim krajevima, a pratitelje na svojim društvenim mrežama gotovo svakodnevno 'počasti' svojim golišavim fotografijama, koje joj nisu strane. 

Demi se trenutno nalazi u meksičkom gradu Careyes, odakle je objavila posljednju fotografiju kojom je oduševila sve svoje pratitelje.

Ležeći na pijesku i velikom listu, u prvi plan istaknula je svoju bujnu stražnjicu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Izgleda kao jastuk", "Predivna", "Ljubavi", "Predivna božica", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

Nedavno je također objavila fotografiju iz Meksika na kojoj je za prvi plan ipak ostavila bujno poprsje.

Inače, Demi svijetom putuje od prekida s dečkom Chrisom Martinezom, američkim DJ-jem. Posjetila je Tajland, Jordan, Las Vegas, a sada uživa u sunčanom Meksiku.

Influencerica inače zarađuje od svojih golišavih fotografija, a navodno je 'teška' punih 26 milijuna kuna, no osim toga, ljepotica se pojavljivala i u spotovima Chrisa Browna i DJ Khaleda. 

Ključne riječi

Komentara 1

AI
airbender
20:49 05.02.2020.

i ta će tužit Instagram za par godina za silovanje, natjerali ju da se skine i zaradi si za lagodan život :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije