Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jaka žena

Indira unatoč velikim bračnim problemima puca od energije

indira
Arhiva VL-a
31.03.2010.
u 10:37

Dok su neki bliski prijatelji Indire i Narcisa Mujkića upoznati s njihovim razvodom, drugi se pak čude tako neočekivanom ljubavnom raspletu.

Uvijek puna samopouzdanja pjevačica Colonije Indira Vladić-Mujkić ne dopušta da je bračni problemi i moguća rastava obeshrabre. Bliska Indirina prijateljica ispričala je kako je s energičnom Slavonkom prošlog tjedna bila na ručku gdje Indira niti jednom riječju nije dala doznanja kako prolazi kroz vrlo teško razdoblje .

Bila je vesela i puna energije kao i uvijek. No, unatoč dobrom raspoloženju bliski prijatelji supruga s druge su strane potvrdili kako je u ljubavnom zapletu Mujkićevih razvod vrlo moguće rješenje, a o tome će uskoro progovoriti i sami supruzi.

Komentara 1

Avatar vaksalainen
vaksalainen
18:02 31.03.2010.

voljela ga jako pa sada ne place.. moj savjet: Prodajte ju Srbiji, oni cijene ovakve privrzene zene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije