Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA NA MORU

Indira pozirala u badiću, pratitelji oduševljeni: 'Koji komad'

Foto: Instagram screenshot
1/9
22.06.2021.
u 22:30

Energična pjevačica Indira Levak trenutno odmara na moru, a pratiteljima je to obznanila posebnom objavom.

Produženi vikend i toplinski val mnoge su potaknuli da se zapute na more, a jedna od njih je i pjevačica Indira Levak. Ona odmara u Fažani, a pratitelje je oduševila svojom objavom na Instagramu. Na fotografiji pjevačica pozira u crnom jednodijelnom badiću. "Aj' mala na kupanjac", napisala je u opisu, a fotografija, koja je u samo dva sata prikupila dvije tisuće lajkova, prikazuje obline koje pjevačica pokazuje.

Foto: Instagram
Obožavatelji joj nisu propustili udijeliti komplimente na izgled. „Žena zmaj“, glasi jedan od komentara. „Izgledaš fantastično“, nadovezala se druga osoba. „Koji komad“, također je istaknuto. 

Podsjetimo, bivša pjevačica grupe Colonia u posljednje vrijeme je uveseljavala gledatelje showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je bila članica žirija, a svojim modnim kombinacijama isticala je svoju figuru. Ova radoholičarka ima i novu pjesmu 'Iskra' u suradnji s Halidom Bešlićem, a na YouTube trending listi već je na trećem mjestu po slušanosti s više od 730.000 pregleda. 

VIDEO Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
DarkIndigo
13:33 26.06.2021.

I?

RU
rumjack
09:08 24.06.2021.

Šta je muškarac bez brkova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije