Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuti su

Imala je 117 kg, a fanovi ne prestaju komentirati novu sliku pjevačice (42) koja je izgubila 45 kilograma

Foto: PA/Pixsell
1/15
28.12.2022.
u 19:40

Jednom prilikom priznala je da je izgubila čak 45 kilograma, a čini se da na toj brojki nije stala iako kasnije nije komentirala svoju težinu.  Mnogi pratitelji zabrinuti su zbog izgleda Jessice Simpson za koju tvrde da pretjeruje s dijetama.

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (42) pokazala je nikad vitkiju liniju na fotografiji koju je podijelila na društvenim mrežama. Jessica svakim danom izgleda sve mršavije i potpuno se promijenila. Jednom prilikom priznala je da je izgubila čak 45 kilograma, a čini se da na toj brojki nije stala iako kasnije nije komentirala svoju težinu. 

Mnogi pratitelji zabrinuti su zbog izgleda pjevačice za koju tvrde da pretjeruje s dijetama.  

"Moraš prestati! Nije li ovo zabrinjavajuće?", "Redaš jednu ovisnost za drugom", "Trebali bi ju svi pustiti na miru", "Mislim da je izgubila kontrolu", "Ne izgleda mi baš dobro",pisali su pratitelji ispod fotografije na kojoj Simpson pozira nasmiješena sa sunčanim naočalama na očima. 

 

Inače, Jessica je ranije otkrila kako je ovo već bilo treći put da je izgubila 45 kg nakon poroda. 

- Trebalo mi je tri godine. Vjerujem da si trebam postaviti male ciljeve u životu jer uvijek postoje problemi koji će pokušati spriječiti i izgledati će kao da je sve nemoguće. Mali ciljevi su mi pomogli da ostvarim veći - ispričala je Simpson govoreći o svojoj nevjerojatnoj transformaciji. Naime, kako je otkrila, ovo je već treći put da gubi 45 kilograma nakon svakog poroda. 

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:16 29.12.2022.

bez panike. fotoshop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije