Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odrasla

Ima li mane? Emma Watson besprijekorna u štiklama

emma watson
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/4
16.05.2013.
u 19:32

Mlada glumica zadivila je sve nazočne svojom pojavom na filmskom festivalu u Cannesu

Emma Watson na svom je profilu na Twitteru već izrazila uzbuđenje što će imati priliku u Cannesu odjenuti fantastične haljine. Sa stilom je 23-godišnja glumica započela svoju kansku pustolovinu na kojoj promovira novi film The Bling Ring redateljice Sofije Coppole.

U zadivljujućoj haljini Christophera Kanea ukrašenoj perjem i u crnim štiklama Emma je izgledala besprijekorno. S minimalnom šminkom stavila je naglasak na svoje ionako savršeno lice.

Glumica, koju su proslavili filmovi o Harryju Potteru, nastupa u satiri zasnovanoj na istinitim događajima, u filmu koji se bavi američkom opsjednutošću glamurom i slavnim osobama. Emma Watson igra ulogu Nikki, djevojke koja provaljuje u kuće celebrityja. Film Sofije Coppole temelji se na stvarnoj bandi iz LA koja je pljačkala domove slavnih osoba poput Paris Hilton i Lindsay Lohan.

 

>>Emma Watson: Prijatelji i obitelj važniji su mi od karijere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije