Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI GLAZBENIK

Igor Vince predstavlja hit-singl i videospot s daškom Kube

Igor Vince
Foto: Screenshot Youtube
1/2
17.02.2016.
u 16:41

Glavna glumica u spotu je Lisleinis Mesa Rivero, prelijepa kubanska plesačica i model

Multitalentirani Beograđanin Igor Vince predstavlja videospot za pjesmu "Je Ne Suis Pas Du Tout Simple", baladu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Vince, kompozitor i autor pjesme, u čijem se glasu osjeća ona najnježnija iskrena emocija, još jednom pokazuje širok spektar svog glazbenog izričaja. Glavna glumica u spotu je Lisleinis Mesa Rivero, prelijepa kubanska plesačica i model, a za režiju se pobrinuo Branko Sujić.

Mladi Vince glazbu je studirao u Senegalu, Beninu, Maliju, Nigeriji, Etiopiji, Kubi, Francuskoj, Njemačkoj i Srbiji. Kao školovani perkusionist i multiinstrumentalist nastupao je i išao na turneje s najvećim svjetskim glazbenicima kao što su Femi Kuti, Keziah Jones, Cheick Tidiane Seck, Fatoumata Diawara, Dean Bowman i Cheikh Lo. Godine 2011. posvetio se solističkom projektu s ekipom glazbenika iz svih dijelova svijeta. Njegov album prvijenac „Let’s Do It”, na kojem gostuju legendarni Femi Kuti, Dean Bowman i Tommy T, objavljen je u svibnju 2015.

>> Pogledajte novi spot grupe En Face

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:28 18.02.2016.

koga briga kaj pjevaju u beogradu? to je nama neprijateljski grad u neprijateljskoj zemlji s kojom smo hvala Bogu sve rascistili 95.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije