Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što više, to bolje

To je bogatstvo - klub slavnih roditelja s četvero i više djece

Foto: Robert Gašpert, Jadran Babić, Željko Mršić/Pixsell, Storypress
1/4
03.08.2017.
u 08:17

Što ih ima više, to im je sreća veća, mogli bismo zaključiti gledajući parove s domaće scene za koje su njihova djeca pravi smisao života

Velike su obitelji oduvijek u modi, a sreća u djeci. Brojne poznate osobe bogatstvo ne mjere u stečenoj imovini, nego u potomcima, a kod nas to posebno vrijedi u svijetu nogometa.

U klub “višestrukih” roditelja prije nekoliko dana posljednji se upisao bivši vatreni, nekadašnji izbornik naše reprezentacije i danas uspješan trener Igor Štimac, kojem je partnerica Lana Bucat rodila sina Niku. Maleni je njoj drugo dijete, a Igoru peto. Naime, iz prvog braka sa Suzanom Štimac bivši kapetan Hajduka ima 26-godišnjeg sina Luku, 21-godišnju kćer Miju i 18-godišnju Deu. Prije pet godina Lana i on bili su presretni kad im se rodio sin Ivan.

Prije nepunih godinu dana i Štimčevu suigraču iz reprezentacije vatrenih Slavenu Biliću rodilo se četvrto dijete, djevojčica Nia. Sa sadašnjom partnericom već ima trogodišnju kćer Sofiju, dok je u prvom braku, sa splitskom odvjetnicom Andrijanom, dobio sina Lea i kćer Alani. Nakon sina Franka te kćeri Eli i Ruže, golman naše najuspješnije reprezentacije Stipe Pletikosa i njegova supruga Angela potkraj 2016. razveselili su se rođenju još jednog sina, Manuela.

– Djeca su Božji dar, velika radost, a meni i supruzi smisao života. Nikada nisam krio da želim imati veliku obitelj te da su mi pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas – rekao je jednom prilikom Stipe.
Još jedan vatreni, Dario Šimić, ponosni je otac četiriju mališana, baš kao i njegov brat Josip. Dario sa suprugom Jelenom ima četiri sina – Nikolasa, Roka, Viktora i Davida, dok su Josip i njegova Vlatka roditelji dvaju dječaka, Jakova i Vite, te dviju kćeri, Judite i Vide.
Četiri kćeri, četiri sina... Potkraj 2016. i nekadašnji nogometaš, danas trener Rudeša, Igor Bišćan dobio je četvrtu kćer Bornu. Njegova lijepa supruga Marija prije Borne podarila mu je Ninu Mariju, Lenu i Brunu.

A veselo je uvijek i u domu frontmena klape Intrade Tomislava Bralića koji je otac četiriju sinova – Vice, Lovre, Ivana i Marka. I sam potječe iz velike obitelji s desetero djece, među kojima je on osmi po redu. Njegovi roditelji Roko i Marija danas imaju 58 unučadi i šest praunučadi. I pjevač Marko Perković sa suprugom Sandrom ima petero djece – Antu, Cvitu, Katarinu, Petra i Divu Mariju.

Komentara 1

DU
Deleted user
09:38 03.08.2017.

Lijep članak. Drago mi je pročitati da roditelji djecu nazivaju najvećim bogatstvom, jer to doista tako i jest. Hrvatska je sve siromašnija ne zbog neostvarenih projekata, niskog bdp-a, slabih ulaganja, ..., nego zato jer nema djece, najvećeg blagoslova i radosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije