Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Igor Mešin: Moje su kremšnite bolje i od samoborskih

Igor Mesin
Nova TV
17.08.2012.
u 10:00

Zagrepčanin je glavni kuhar u obitelji pa je posao u emisiji rado prihvatio u nadi da će usavršiti vještine i naučiti peći kolače. Najviše ga opušta kuhanje pašticade koja mu je omiljena

Kuhanje, pečenje, pohanje i dekoriranje od jeseni će umjesto nogometa postati najvažnija sporedna stvar u Hrvatskoj jer na male ekrane ponovno stiže – Masterchef. Iako se vraća u poznatom formatu s dobro znanim pravilima, na klupi kulinarskog showa bit će dvije izmjene – umjesto Tomislava Gretića u žiriju će stajati Dino Galvagno, a umjesto Jasne Nanut voditeljsku palicu preuzet će glumac Igor Mešin.

Supruga kao podrška

– Ne znam kako ću to podnijeti, ne mogu odoljeti ukusnoj hrani – našalio se simpatični glumac, kojega smo dosad uz Renea Bitorajca gledali u voditeljskom dvojcu showa Supertalent.

Ova emisija, kaže, puno mu je srodnija jer Igor Mešin u svojoj je obitelji glavni kuhar.

– Kad kuham, supruga mi samo pomaže u kuhinji. Vjeruje mi i pušta me jer kuham svašta i dobar sam u tome. No, najteže mi je odlučiti što ću kuhati taj dan. Najviše bih volio da mi netko složi jelovnik i kaže što trebam napraviti, a ja da skuham – kazao je virtuoz s kuhačom za kojeg je pripremanje zahtjevnih jela najbolji način za odmor i relaksaciju.

– Opušta me kuhanje pašticade – govori Mešin.

– Kolače ne znam peći. Uspješan sam samo s kremšnitama, a mislim da su moje bolje čak i od samoborskih – pohvalio se voditelj, ali tajni recept za kremšnite nije nam htio otkriti.

Stav pobjednika!

– Možda umišljam da su kremšnite ukusne, ali uvijek se sve pojedu, a to je dobar znak po kojem mogu zaključiti da ih stvarno znam pripremiti – tvrdi glumac.

Ključne riječi

Komentara 1

JE
jester
08:10 18.08.2012.

KONAČNO - jedini normalni show, za razliku od ostalih nadstrahota Survivor, Big brother etc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije