Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK DRAME

Igor Kojić postavio znakovitu objavu: 'Neki te žele iskoristiti...'

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/7
16.06.2020.
u 21:16

Kojić je objavio dio spota pjesme "Sweet Dreams" grupe Eurythmics, samo tri dana nakon što je Severina na svom profilu objavila tekst pjesme. I dok je Severina citirala poznati refren o "slatkim snovima", Igor se odlučio za dio pjesme u kojem Annie Lennox pjeva o iskorištavanju.

Nastavlja se drama u odnosu Severine i Igora Kojića. Nakon što su mediji danas objavili kako je Severinu na Instagramu poslije Igorovih roditelja prestala pratiti i njegova sestra Nataša, Kojić je danas novom objavom dodatno dolio ulje na vatru. 

Severina i Igor Kojić
1/11

Naime, Kojić je objavio dio spota pjesme "Sweet Dreams" grupe Eurythmics, samo tri dana nakon što je Severina na svom profilu objavila tekst pjesme. I dok je Severina citirala poznati refren o "slatkim snovima", Igor se odlučio za dio pjesme u kojem Annie Lennox pjeva o iskorištavanju.

Foto: Instagram screenshot

- Some of them want to use you, some of them want to get used by you, some of them want to abuse you ("Neki od njih žele te iskoristiti, neki od njih žele da ih iskoristiš, neki te žele zlostavljati".)

Severina i Igor ne pričaju o tome javno, ali u kuloarima se već duže nagađa o bračnim trzavicama između pjevačice i 16 godina mlađeg Kojića. Severina se u travnju vratila iz Beograda i u Zagrebu je solo proslavila rođendan, a Igor je i dalje u Beogradu i zbilja je čudno što par koji je bio nerazdvojan već neko vrijeme nije na istoj adresi.

 

Ključne riječi

Komentara 3

LE
LEGENDA
22:03 16.06.2020.

nije drama nego tragedija ali za čitanje i slušanje. poštedite me komentara tko te tjera da čitaš i tako slično.

Avatar PahuljicaM
PahuljicaM
06:01 17.06.2020.

Ne razdvajajte se! Trebati ćete nam kao primjer uspješnog suživota kada se budemo ponovno ujedinjavali!

CO
coky
23:32 16.06.2020.

Bitno je da se piše, bilo loše ili dobro, jer ako se ne piše o tebi, onda ti ne postojiš. To je mantra svih ti "poznatih ljudi", a poznati su samo zato što se piše o njima, neke druge pozitivne vrline i zasluge u društvu, te osobe nemaju. Najgore od svega je, da te osobe plaćaju novinarima da pišu o njima. To svi znaju, a vi me opet možete banati :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije