Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko želi biti milijunaš?

Igor je kući otišao sa 150 eura, a nije znao odgovor na pitanje čiji je šegrt bio Oliver Twist

Foto: HRT
1/7
02.02.2023.
u 21:19

Na desetom pitanju je Igora Barinića dočekalo ovo pitanje i na njemu je potrošio dva džokera, ali na kraju nije ponudio točan odgovor.

Igor Barinić večeras je nastavio igru iz prošle emisije kviza "Tko želi biti milijunaš?". Zapeo je na desetom pitanju za pet tisuća eura, a pitanje je glasilo Hlapić je bio postolarski šegrt, a Oliver Twist? Ponuđeni su mu bili odgovori; mesarev šegrt, konjušarev šegrt, kovačev šegrt ili pogrebnikov šegrt. Odlučio je na ovom pitanju iskoristiti džoker zovi i pozvao je Marina Blaževića u pomoć. 

Marin je rekao kako mu se čini da je točan odgovor konjušarev šegrt, a onda je Igor zatražio i pomoć publike koja je u velikom postotku kao točan odgovor sugerirala kovačev šegrt i Igor je također bio uvjeren kako je to točan odgovor, ali nažalost bio je u krivu baš kao i publika jer je Oliver Twist bio pogrebnikov šegrt i Igor je kući otišao sa 150 eura.

Denis Patafta bio je sljedeći natjecatelj koji je bez problema prešao prvi prag, a onda je na prvu zapreku naišao na devetom pitanju. Koja država na zastavi ima natpis libertas glasilo je pitanje za 2500 eura. Odgovori koji su bili ponuđeni glasili su: Andora, Lihtenštajn, San Marino i Vatikan. Na ovom pitanju odlučio je uzeti džoker pola - pola i ostali su odgovori Andora i San Marino. Denis je kao konačan odgovor ponudio San Marino i bio je u pravu.

Točno je odgovorio i na sljedeće pitanje i prešao je drugi prag te osvojio pet tisuća eura. Na 11. pitanju na kojem ništa ne gubi tražilo se da odgovori što od navedenoga označava prednje jedro na jedrilici? Genova, venezia, ancona ili pescara? Nije bio siguran koji je odgovor točan i odlučio je iskoristiti džoker publiku. Njih 34% odlučilo se za genovu, 15% za veneziu, 13% za anconu, a 38% za pescaru. Denis nije bio siguran kako je publika u pravu pa je ponudio kao točan odgovor anconu, ali nije bio u pravu jer točan odgovor je bio genova i kući je tako otišao s pet tisuća eura.  Večerašnje izdanje "Milijunaša" zaključeno je s predstavljanjem idućeg natjecatelja, 25-godišnjeg Filipa Križanića iz Križa, magistra geografije koji će svoju igru započeti sljedeći četvrtak. 

VIDEO Slavni Hrvati napustili su gradove i pronašli bolji život na selu: 'Kad dođeš tu, sve ti stane'

 

Komentara 1

TR
tratincica68
21:54 02.02.2023.

ocigledno je bio oko skole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije