Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJJAČE SNAGE SVJETSKOG ROCKA NA DODJELI NAGRADA

Iggy Pop suzdržao se od pokazivanja genitalija na pozornici

Iggy pop
Pixsell
03.11.2009.
u 21:07

Primajući nagradu koju je posvetio tragično preminulom bubnjaru The Stoogesa Ronu Ashetonu, neuništivi Iggy se suzdržao od eksponiranja svojih genitalija što inače vrlo često radi na pozornici.

Legendarni frontmen grupe The Stooges Iggy Pop proglašen je živućom legendom rocka na dodjeli nagrada Marshall Classic Rock Roll of Honour koja se u ponedjeljak održala u Londonu.

Uz Iggyja slavili su i Ronnie Wood kojemu je dodijeljena nagrada za izvanredan doprinos rock glazbi, dok je bubnjaru Led Zeppelina Johnu Bonhamu posthumno dodijeljena nagrada Tommy Vance Inspiration Award. Za bend godine proglašen je Iron Maiden, a albumom godine “Black Ice” AC/DC-ija.

Primajući nagradu koju je posvetio tragično preminulom bubnjaru The Stoogesa Ronu Ashetonu, neuništivi Iggy se suzdržao od eksponiranja svojih genitalija što inače vrlo često radi na pozornici.

- Ovo je bila duga večer pa neću vaditi svoj ku... Hvala svima koji imaju snažne osjećaje prema glazbi pa kada čuju nešto nije da se žele jeb... ubiti, nego požele jeb... sve - u svom stilu je zahvalio 62-godišnji glazbenik.

Za veliko postignuće u svijetu glazbe američkom rockeru uručen je i njegov portret kojeg je izradio Ronnie Wood.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:56 03.11.2009.

Os\' da vaM ja pokazem mog. Iggijev je ionak vec za nisit.

MO
moriturite
22:25 03.11.2009.

ma ti si jedna velika sramota za glazbu i za umjetnost uopce.

DO
dovla
08:39 04.11.2009.

Da nema Iggiya i takvih ko što je on i dalje bi slušali cajke. Ipak je dobio nagradu,a tko je dobio od ovih srce drapajučih narodnjaka što rade samo nerede....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije