Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivna trudnica

Ida Prester: Mama, ne brini se, neću nastupati do porođaja

Ida Prester
Foto: Aleksandar Zec
1/6
30.01.2014.
u 18:00

Pjevačica će roditi krajem veljače, a ovaj tjedan nastupila je s Lollobrigidom na Exitovoj fešti koju je festival organizirao jer je proglašen najboljim europskim festivalom u 2013. godini

Na petoj dodjeli Europskih festivalskih nagrada za 2013. festival Exit proglašen je najboljim. Tim povodom u Novom Sadu exitovci su organizirali veliku glazbenu feštu na kojoj su bili bendovi i pjevači iz regije koji na Exitu nastupaju od samih početaka.

Teža 15 kilograma

Exitu u čast zapjevale su i naše cure iz Lollobrigide Petra Cigoj i Ida Prester.

Exit je organizirao feštu na koju su pozvani svi bendovi koji su na neki način obilježili ovih zadnjih 13 godina festivala. S obzirom na to da je Lollobrigida već osam puta svirala tamo i nastupala na gotovo svim pozornicama na tvrđavi, sjetili su se i nas kao veterana. Uz nas su nastupali i Bad Copy, Sars, Eyesburn i međunarodna DJ zvijezda Roni Size – kaže nam Ida. Iako u osmom mjesecu trudnoće, bez većih je problema odradila nastup u Novom Sadu.

– Neću lagati, bilo je naporno, ipak sam teža 15 kilograma. Pokušala sam izbjeći pretjerano skakutanje, ali to je tako brza i nabrijana glazba da ne možeš pjevati uz stalak s mikrofonom kao Tereza Kesovija već te beat jednostavno odnese. Ostajala sam bez daha svako malo, ali tu mi je Petra uskakala bez problema – prepričava Ida. Nastup su ovaj put ograničile na pola sata zbog Idina stanja, a pjevačica i ovim putem poručuje svojoj mami da do porođaja više neće nastupati. Krajem veljače, kad joj je termin porođaja, Ida će početi svoju avanturu otkrivanja čari majčinstva s kojima se njena kolegica Petra već upoznala. Kakve je savjete Ida dobila od Petre?

– I Petra je nastupala u osmom mjesecu trudnoće, to je takav bend, radimo do posljednjeg daha. Stvarno se veselimo svakom nastupu i radimo stanke samo kad baš moramo. Petra mi je dala najbolji savjet: sretna mama – sretna i beba. Njena je Mila veselo i raspjevano dijete, takvo će valjda biti i ovo moje koje je već u trbuhu prošlo pozornice cijele regije, uzduž i poprijeko – veli pjevačica.

Trk u hotel na dojenje

Nakon porođaja odmarat će se do ljetne festivalske sezone, a onda će, kaže, s bebom i suprugom Ivanom Peševskim ići na nastupe.

– Sve je to Petra prije mene prošla i ispalo je super, sve sam korake vidjela i upamtila. Nakon svirke nema ludovanja, već ravno u hotel na dojenje, to je jedina razlika – kaže Prester. Supruga Ivana upoznala je na Exitu prije dvije godine, a vjenčali su se lani u rujnu i otad Ida živi na relaciji između suprugova rodnog Beograda i njezinoga Zagreba.     

Ključne riječi

Komentara 10

LO
lopti28
18:31 30.01.2014.

Zanimljivo kad je nekakva poluanonimna Hrvatica trudna sa Srbinom onda je to udarna vijest u svim medijima,a kad je neka trudna Hrvatica koja je puno poznatija od nje trudna s nekim našim onda je to minorna vijest u showbizz rubrici.Prozirni ste potpuno!

SE
sestrićna
20:23 30.01.2014.

a ko je ova ?..projekt zvani nova severina ili.?..bratstvo i jedinstvo koje propagira nova prevednost..

SA
sargu123
19:01 30.01.2014.

Tereza Kesovija mi nikad nije bila nešto posebno ali cijenjena je kako u Hrvatskoj tako i vani. A tko je ova Ida Prester i otkud joj pravo uspoređivati se sa Terezom? Očito je neka teško isfrustrirana marginalka, trebala se udatat u Srbiji jer ovdje ju niko ne želi. I tamo sad glumi neku veličinu, još i može dok joj trbušina ne splasne, završit će kao Severina samo potonja ima puno jače argumente (lovu).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije