Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaglavila u hotelu

Ida Prester javila se iz Berlina i otkrila da je bolesna: 'Romantično putovanje koje ćemo zauvijek pamtiti'

Foto: Instagram
1/14
10.01.2024.
u 08:00

Kako je otkrila na društvenim mrežama, nije se baš uspjela odmoriti jer se – razboljela. U komentarima su joj se brzo javili prijatelji i pratitelji. Danijela Dvornik poručila je kako bi na to trebala gledati pozitivno. Pratitelji su joj pisali kako to znači da njeno tijelo treba odmor, dok su se drugi požalili da su i oni bolesni.

Voditeljica i pjevačica Ida Prester trenutačno je na odmoru u Berlinu sa suprugom Ivanom Peševskim Vanijem. No, kako je otkrila na društvenim mrežama, nije se baš uspjela odmoriti jer se razboljela. 

"Kad odeš na odmor s mužem nakon godinu dana planiranja i onda zaglaviš tri dana u hotelskoj sobi s temperaturom i WC papirom za nos. Romantično putovanje koje ćemo zauvijek pamtiti. A vama kako je počela 2024.?" napisala je Prester. U komentarima su joj se brzo javili prijatelji i pratitelji. Danijela Dvornik je poručila kako bi na to trebala gledati pozitivno. 

"Gledaj na to pozitivno... neplanirano si ostala u toj divnoj sobi s mužem makar i bolesna. Kad si kući sa djecom onda nemaš pravo biti bolesna", napisala je Dvornik. Pratitelji su joj pisali kako to znači da njeno tijelo treba odmor, dok su se drugi požalili da su i oni bolesni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

Na društvenim je mrežama Ida ranije objavila status o dočeku Nove godine na Trgu bana Jelačića u Zagrebu koji je izazvao puno pozornosti domaće javnosti. Ida je stala u obranu Nepalaca i Filipinaca koji su se zabavljali, a nekima to nije bilo po volji. Danas je objavila i drugi status na kojem se osvrnula na komentare.

– Da nije bilo mog posta o Nepalcima, ne bismo nikad znali koliko su muškarci desnih uvjerenja zapravo zabrinuti za položaj i prava žena. Jako ih brine naše pravo glasa, sigurnog kretanja, a znaju jako dobro i razliku između udvaranja i seksualnog uznemiravanja (do sad se tome smijalo, lijepo je da se to mijenja). U tri dana novogodišnjih slavlja u Hrvatskoj su ubijene dvije žene, jedna teško prebijena, a jednoj policajki  slomljena je noga. Hrvatska je treća u EU po broju femicida, a svakih 15 minuta jedna žena dozivi nasilje. Nasilje nad ženama poprima oblik epidemije u našim krajevima. Predlažem da upravo oni, a ne uvijek mi žene, organiziraju velike prosvjede za našu zaštitu koja nam hitno treba! Strože kazne za nasilnike, edukaciju i reformu državnih tijela, hitno uvođenje građanskog i spolnog odgoja u škole. U sklopu promjena svakako i edukaciju Nepalaca o svim tim temama, dapače! Mogu se i sami uključiti na mnogo načina. Predivno je što smo svi na istoj strani, razumijemo i čuvamo jedni druge. Dečki – čekamo vaš prvi korak, poručila je Prester. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Ida je u prvom statusu napisala kako je smeta što na društvenim mrežama ljudi ponižavaju Nepalce, Indijce, Bangladešane i Filipince koji su tamo slavili Novu godinu. Rekla je kako nije čula da je bio ijedan incident te da se nitko nije potukao, nitko nije ništa ukrao...

"Usijale su se mreže od zgražanja nad ‘nepalskom novom godinom’ u centru Zagreba. Woltovska/Boltovska proslava, pišu. Smiju im se, rugaju, ponižavaju. Po čemu smo mi to vredniji i bolji ljudi? Istina, sinoć su centrom prošle desetine tisuća Nepalaca, Indijaca, Bangladešana, Filipinaca. A opet – ni jednog najmanjeg incidenta! Nitko se nije potukao, nitko nije ništa ukrao, pa ni uhvatio nekog za stražnjicu. Vidjeli smo tisuće radosnih, nasmijanih lica. Dečke koji ne razumiju možda puno hrvatskog, a opet skaču na hrvatske bendove, skandiraju, podržavaju. Dečke i djevojke koji slave Novu godinu daleko od svojih najmilijih, od svoje obitelji, svojih prijatelja. Na trgu su, jer ih u malim unajmljenim sobama ne čeka odojak, francuska salata i topli zagrljaji. Na trgu su jer si to jedino mogu priuštiti. Svi ti Fariqi i Raghavi nas ne smetaju kad nam donesu večeru ili grade krov, ali nam smetaju kad ih vidimo u gradu da se zabavljaju, vesele, da imaju život", napisala je Prester i nastavila:

"Imigranti su tu jer IH TREBAMO. Jer naše radne snage nema dovoljno, jer naši mladi rade te iste poslove u bogatijim zemljama. Za Nepalce i Indijce smo mi ta bogatija zemlja. I u tom nema ništa lose, svak nek traži svoju sreću gdje mu odgovara. Došlo nam je naglo, razumijem da se nismo navikli. Ali moramo osvijestiti da će to tako ostati, a na nama je da smislimo kako te ljude najbolje integrirati, da učimo jedni od drugih i uvažavamo se. Najgore što možemo napraviti je izolirati ih, ponižavati, tjerati od sebe. Možemo i moramo bolje, empatičnije i zrelije", zaključila je pjevačica i voditeljica. 

VIDEO Tko je tajanstvena supruga omiljenog voditelja? Upoznali su se na HRT-u, a ona izbjegava medije

Komentara 4

MI
Mirelica
08:27 10.01.2024.

Ida,odmori se.Ostani u Berlinu.

AN
AntePortas9
09:35 10.01.2024.

O ovoj kartica, a o prosvjedima poljodjelaca i blokadi Njemačke ni slovca. To nije aktualno, to je ono "no tema".

YO
yopi
08:56 10.01.2024.

Elli je trebalo samo 6 sati da smisli sto napisat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije