Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stara je dosadna'

Ibrahimović u reklami za Volvo izmijenio tekst švedske himne

zlatan ibrahimović
Foto: Screenshot
1/2
27.01.2014.
u 10:06

Zlatan Ibrahimović snimio je reklamu za Volvo, a u njoj je ponešto izmijenio tekst švedske himne.

Zlatan Ibrahimović snimio je reklamu za Volvo, a u njoj je ponešto izmijenio švedsku himnu. – Ovako Švedska izgleda 2014. Ne govorim savršeni švedski, no tako je. Mješavina svega. Mogu biti Šveđanin, svi smo mi različiti, a ipak slični. Moj otac je iz Bosne i Hercegovine i musliman je, a moja majka je iz Hrvatske i katolkinja je. No, ja sam rođen u Švedskoj i građanin sam te zemlje. Ne mogu to promijeniti. Takva je situacija, prihvatite je – rekao je Ibrahimović u intervjuu za Dagnes Insutri Daily.

Reklama prikazuje Ibrahimovića kako lovi, roni u ledenoj vodi te šiša kosu svom sinu. Soundtrack reklame izmijenjena je švedska himna. Ibrahimovića su nekad kritizirali što ne pjeva himnu na utakmicama reprezentacije, a objasnio je u intervjuu zašto mu je draže ostati tih. – Nikad se nisam kliknuo s tekstom himne. Ova nova himna baš je ono što trebamo, stara je bila duga i dosadna – rekao je Ibrahimović.

>>Pogledajte kako je Ibrahimović 'ošamario' Xavija

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Neno65
10:21 27.01.2014.

Sad se ocekuje da Sammir napravi reklamu za Ozujsko Pivo i izrecitira Zagorsku himnu: "Zato braco pimegaaaa, dok ne puk-ne zora..."

PA
pajopatak
11:17 27.01.2014.

Zašto Ibro ima na leđima pentagram ???

ĆA
ćaćaća
11:45 27.01.2014.

odlična reklama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije