Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Kako sam upoznao...

I vruća Katy Perry pala je na lažljivca Barneyja Stinsona

katy
"Kako sam upoznao vašu majku"
19.01.2013.
u 08:00

Pjevačica Nicole Scherzinger u retro epizodi odglumila je Jessicu Glitter, voditeljicu trash showa. Neki od epizodnih gostiju sezone su i Kyle MacLachlan iz “Kućanica”, Jennifer Morrison iz “Dr. Housea” te John Lithgow.

Nema gledatelja koji svoje mladenačke probleme nije prepoznao u problemima junaka humoristične serije “Kako sam upoznao vašu majku”. Dobra je vijest da na RTL 2 u utorak u 21.55 sati starta nova, šesta sezona te serije.

Glumačka postava dobro je poznata pa se i u ovoj sezoni s problemima vječno nesretno zaljubljenog Teda (Josh Radnor), s puno zezancije odlično nose njegovi osebujni prijatelji Barney (Neil Patrick Harris), Robin (Cobie Smulders), Marshall (Jason Segel) i Lily (Alyson Hannigan). Ali sezona obiluje i gostujućim glumačkim iznenađenjima. Jedno od njih je glumica Katy Perry koja glumi Honey. Past će na šarm ženskara Barneyja koji će joj ‘prodati’ priču da je dobitnik četiriju Nobelovih nagrada.

Pjevačica Nicole Scherzinger u retro epizodi odglumila je Jessicu Glitter, voditeljicu trash showa. Neki od epizodnih gostiju sezone su i Kyle MacLachlan iz “Kućanica”, Jennifer Morrison iz “Dr. Housea” te John Lithgow iz “Trećeg kamenčića od Sunca”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije