Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumačka zvijezda

I s temperaturom Petar Ćiritović najveći šarmer među ženama

Dolina sunca
Goran Stanzl/Pixsell
20.12.2009.
u 17:18

Juran Vitezović iz HTV-ove sapunice bio je jedan od glavnih zabavljača na partyju održanom u Lobby baru. Došao je među prvima, no u njegovoj pratnji nije bila 27-godišnja Splićanka Antea Šimac.

Zagrebački glumac Petar Ćiritović (31) osvojio je gledateljice još prvom televizijskom ulogom u “Običnim ljudima”, a na božićnom domjenku telenovele “Dolina sunca” dokazao je da jednako dobro kotira i kod svojih kolegica. Iako s povišenom temperaturom, koja je prelazila 39 stupnjeva, Juran Vitezović iz HTV-ove sapunice bio je jedan od glavnih zabavljača na partyju održanom u Lobby baru. Došao je među prvima, no u njegovoj pratnji nije bila 27-godišnja Splićanka Antea Šimac.

– Cura nije u gradu, otišla je u Dalmaciju, pa sam došao sam. No, zato za Novu godinu idemo na putovanje u Prag. Siguran sam da će nam biti odlično – ispričao je 31-godišnji glumac. Da ne bude osamljen, pobrinule su se kolegice iz serije koje su se izmjenjivale u njegovu društvu.

Tijekom zakuske zadržao se u razgovoru s Bugom Župarić, bivšom djevojkom koja je navodno u vezi s Robertom Kurbašom. Ugodan razgovor samo je potvrdio da se i nakon prekida može ostati u civiliziranom odnosu. Već koji trenutak kasnije u naručje mu je poletjela Mirna Medaković koja igra njegovu ljubavnicu u seriji.

– Dečko me pustio samu, no ne zabrinjavam se jer se s Ćiritovićem uvijek mogu dobro nasmijati – rekla je glumica.

Komentara 1

SK
Skipper
18:33 20.12.2009.

Pazi sada, u Njegovoj pratnji nije bila ta neka...to je stvarno strašno. Nisam bio ni ja, pa kaj onda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije