Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rendgenske snimke

I ona je imala plastičnu operaciju: Marilyn Monroe "popravila" bradu

'An employee of the East Frisian State Museum walks past a painting of Russian artist Alexander Timofeev inspired by a photography of U.S. actress Marilyn Monroe made in 1952 in Emden, Germany, 15 Mar
Foto: DPA/Pixsell
1/4
09.10.2013.
u 10:04

Liječničke bilješke o Marilyn Monroe, koje navode da je holivudski seks-simbol bio na estetskoj operaciji, bit će ponuđene na aukciji sljedeći tjedan

Liječničke bilješke o Marilyn Monroe, koje navode da je holivudski seks-simbol bio na estetskoj operaciji, bit će ponuđene na aukciji sljedeći tjedan, zajedno s rendgenskim snimkama.

Set od šest rendgenskih snimaka i datoteka s liječničkim bilješkama pokazuju da je Merlinka imala implantat u bradi koji se počeo raspadati.

Očekuje se da će bilješke i snimke postići cijenu od 15 do 30 tisuća dolara.

Bilješke, koje je vodio holivudski plastični kirurg Michael Gurdin, potvrđuju nagađanja da je jedna od najljepših glumica zlatnog doba Hollywooda ipak otišla pod nož iz estetskih razloga.

>>FBI konačno dao na uvid dosje Marylin Monroe

>>Prodaje se prsten koji je Joe DiMaggio poklonio Marilyn Monroe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije