Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malo drukčija uloga

I Charlie Sheen porotnik! Biste li mu dali da vam sudi?

'Charlie Sheen arriving at the 'Late Show with David Letterman' held at the Ed Sullivan Theater in New York on January 14, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL'
Press Association/PIXSELL
25.09.2013.
u 08:40

Sheen se na sudu u Los Angelesu pojavio u majici kratkih rukava te pokazao novu tetovažu. Priznao je kako bi volio da dobije slučaj višestrukog ubojstva

I glumac Charlie Sheen okušat će se kao porotnik. Charlie se pojavio na sudu u Los Angelesu u majici kratkih rukava te pokazao novu tetovažu na svojoj ruci, piše TMZ.

Priznao je kako bi volio da dobije slučaj višestrukog ubojstva. Na pitanje ne misli li da više iskustva ima u suđenju za zloporabu droga, rekao je da je da bi za to bio puno kvalificiraniji.

>> Charlie Sheen napokon je maturirao!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije