Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meryem uzerli i ozan guven

'Hurem' u vezi s 'Rustem-pašom'! Provode se u Beogradu!

meryem i dečko
Foto: Instagram
19.05.2015.
u 13:37

S glumicom je doputovao i njezin dečko, glumac Ozan Güven, koji je u seriji 'Sulejman Veličanstveni' glumio Rustem-pašu

Prema pisanju Novosti, glumica Meryem Uzerli nalazi se trenutačno u Beogradu. Već je pet dana tamo, i o zbog snimanja filma o Sulejmanu.

S glumicom je doputovao i njezin dečko, glumac Ozan Güven, koji je u seriji ''Sulejman Veličanstveni'' glumio Rustem-pašu. Ozan i Meryem u vezi su od prošle godine, a za potrebe boravka u Beogradu iznajmili su vilu na Senjaku.

Informacija o njezinu boravku čuva se u tajnosti, no Meryem je viđena kada je s ekipom filma posjetila splav ''Shake and Shake''. Poznato je da je Meryem i ovog puta u ulozi fatalne Hurem.

>>Nakon svih nedaća, izgleda spektakularno!

>>Za ulogu Hurem nagradili Meryem Uzerli turskim Emmyjem

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:19 19.05.2015.

ok, Turci se zabavljaju po sjevernom djelu svog bivseg carstva, medu svojim rodjacima. Zasto je to vijest za nas?

Avatar Maggy1103
Maggy1103
16:11 19.05.2015.

a ružan je brate mili, ne bi na njega biciklu naslonila. ima stvarno zgodnih turskih glumaca, al ovaj je ajme. da je prošetala po splitskom Pazaru bolje bi prošla.

DU
Deleted user
16:06 19.05.2015.

U srcu Turske :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije