Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Jeeves i Wooster”

Hugh Laurie: Prije neobičnog doktora bio je bedasti bogataš

hpuse
Pixsell
20.06.2010.
u 10:02

Na Drugom programu oko 18 sati, u pauzama između dviju utakmica Svjetskoga nogometnog prvenstva, prikazuje se kultna britanska serija “Jeeves i Wooster”.

Obožavatelji dr. Housea, koji u svojoj ordinaciji voli prakticirati čudne metode, ne moraju padati očaj zbog toga što je na HTV-u s prikazivanjem završila šesta sezona serije, jer britanskoga glumca Hugha Laurieja i dalje imamo priliku gledati na svojim malim ekranima.

Na Drugom programu oko 18 sati, u pauzama između dviju utakmica Svjetskoga nogometnog prvenstva, prikazuje se kultna britanska serija “Jeeves i Wooster” u kojoj Laurie glumi bedastog ali moćnog Bertieja Woostera, a Stephan Fry uvukao nam se pod kožu kao njegov sobar Jeeves. Priglupi aristokrat Wooster često se nađe u škripcu, zbog nesmotrenih odluka zamalo i u braku, pa izgubi novac na okladi itd.

Tko je tu da ga izvuče iz njegovih gluposti? Naravno, Jeeves, zahvaljujući kojem je Bertie lišen svakodnevnih obveza i koji uvijek skače prije no što Wooster kaže hop. Radnja ove komične serije zbiva se dvadesetih i tridesetih godina 20. stoljeća, kad su brojni imućni muškarci imali sobare koji su se brinuli za njihovu prehranu i odjeću, ali i pravili im društvo.

I dok mi gledamo Laurieja, on razmišlja o tome hoće li se snimati sedma sezona “Dr. Housea”, kao i o tome kako će se njegove zgode uopće privesti kraju, jer iduće godine istječe mu ugovor s produkcijom serije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije