Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka drugu priliku

Hugh Jackman danas se kaje što je odbio igrati Jamesa Bonda

Hugh Jackman
Reuters
24.02.2013.
u 10:00

Strpljivo ću čekati da se Daniel Craig raspadne po šavovima. I ponavljat ću mu da sam spreman uskočiti čim mu dojadi igrati agenta 007. Dobra stvar je što imam britansku putovnicu, našalio se na svoj račun australijski glumac

Australijski glumac Hugh Jackman požalio je što je prije dvije godine odbio ponudu da zaigra Jamesa Bonda. Tada je mislio da će ga uloga označiti za cijeli život, no sada se pokajao.

– Strpljivo ću čekati da se Daniel Craig raspadne po šavovima. I ponavljat ću mu da sam spreman uskočiti čim mu dojadi igrati agenta 007. Dobra stvar je što imam britansku putovnicu – našalio se Jackman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije