Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbogom, mary

Hugh Hefner oplakuje smrt prve dame Playboya

hugh hefner
AJM/Press Association/PIXSELL
29.01.2013.
u 22:14

'Najdugovječnija dama Playboya'', kako su je mnogi od milja zvali, Mary je punih 40 godina pomagala šefu najpoznatijeg magazina za muškarce te vodila njegovu rezidenciju

Hugh Hefner oplakuje gubitak dugogodišnje suradnice Mary O\'Connor (84) koja je nakon kratke bolesti preminula u nedjelju popodne u kalifornijskom Sherman Oaksu. \'\'Najdugovječnija dama Playboya\'\', kako su je mnogi od milja zvali, Mary je punih 40 godina pomagala šefu najpoznatijeg magazina za muškarce te vodila njegovu rezidenciju, javlja AceShowbiz.

- Otišla je naša Mary. Voljeli smo je više negoli je to moguće izraziti - napisao je shrvani 86-godišnji Hugh.

Iako nenametljiva karaktera, Mary se britkim komentarima i komičnim opaskama nametnula u reality showu \'\'The girls next door\'\' koji je godinama bilježio život zečica i popularnog zavodnika Hefa. Upravo je ona zaslužna što se \'\'odmetnuta\'\' Crystal Harris pomirila s Hughom i pristala na vjenčanje.

>>Hugh Hefner na Staru se godinu oženio 60 godina mlađom Crystal

Komentara 1

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
16:58 30.01.2013.

Bog ima strpljenja s ovim starcem, već mu je 86, ali još mu nudi priliku da promijeni svoje srce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije