Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni su

Hrvoje iz 'Ljubav je na selu' djevojku je zaručio nakon dva mjeseca, a sad otkriva: 'Do daljnjega ostajemo u Dubrovniku'

Foto: RTL
1/8
19.01.2024.
u 08:32

Ljubavna sreća kasnije je ipak pokucala na vrata ovog simpatičnog farmera i sredinom prošle godine se zaručio i to nakon dva mjeseca veze

Farmer Hrvoje Špoljarac sudjelovao je u 15. sezoni showa "Ljubav je na selu" i tada su se za njegovu naklonost borile Suzana, Dragana i Marina. Na kraju je 34-godišnji Hrvoje na romantično putovanje poveo Marinu, ali njihova ljubavna priča nije imala sretan kraj jer je njegova odabranica priznala kako voli drugoga. Ljubavna sreća kasnije je ipak pokucala na vrata ovog simpatičnog farmera i sredinom prošle godine se zaručio i to nakon dva mjeseca veze.

Sada je za RTL otkrio kako im je ljubav jača nego prije, a iako je govorio kako će na jesen doći u Zagreb, Hrvoje i njegova odabranica su se predomislili.

- Do daljnjega ostajemo u Dubrovniku. Za mene taj grad ima nekoliko benefita. Prvo je to što živim sa svojom zaručnicom, drugo što sam se zaposlio kao konobar u jednom restoranu, a treće što je dobra zarada - objasnio je Hrvoje.

VEZANI ČLANCI

O vjenčanju još uvijek ne razmišljaju, no siguran je kako će to biti uskoro, kada usklade svoje obitelji. Međusobno su upoznali i prijatelje i obitelj, a Hrvoje priznaje da je njihova priča vrlo ozbiljna.

Podsjetimo, u svibnju 2023. godine je otkrio da je zaručio curu nakon dva mjeseca veze. 

- Svoju Samanthu sam zaručio prije mjesec dana. Zbog nje sam se preselio u Dubrovnik, a tamo smo se i upoznali preko zajedničkih prijatelja. Od prvog trenutka sam znao da je to to i nisam dugo čekao do zaruka. Nadam se da je ona ljubav mog života. A svadba? Ne razmišljamo još o tome. Prvo treba izdržati ljeto. Sad zajedno radimo u jednom dubrovačkom hotelu. Prekrasno nam je - ispričao je Hrvoje za RTL i dodao kako je to bila ljubav na prvi pogled. Odlučio je malo uzeti predah od sela i brige o konjima i uživa u Dubrovniku odakle je njegova zaručnica te nakon što odrade sezonu planiraju se vratiti u Zagreb i živjeti zajedno.

Hrvoje je odrastao u Zagrebu, a svoje vikende u djetinjstvu provodio je na farmi kod tete u Farkaševcu gdje ima čak 22 konja, magarca, vrt s povrćem, zemlju s djetelinom i bavi se uzgojem bio gnojiva za uzgoj kalifornijskih glista. Nakon smrti oba roditelja i smrti tetina supruga, njih su se dvoje još više povezali, a velika zajednička ljubav im je briga o konjima.

Kada se prijavio u show sebe je opisao kao komunikativnu, normalnu, šaljivu i društvenu osobu i dodao je kako je ponekad i tvrdoglav. Imao je dosad dvije duže ljubavne veze, a u emisiju se odlučio prijaviti da upozna i nove ljude i tada je rekao kako bi volio da mu odabranica bude komunikativna, opuštena i otvorena i naglasio je kako prednost imaju temperamentne Dalmatinke.

VIDEO Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije