Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt Jakova Sedlara

Hrvoje Hitrec scenarist je filma 'Tuđmanova Oluja' u kojoj glumi Kevin Spacey

Zagreb: Kevin Spacey u pratnji Jakova i Dominika Sedlara došao u klub Mint
Foto: Slaven Branislav Babic /PIXSELL
1/4
05.01.2022.
u 14:45

- Dovođenjem mog imena u tragikomični kontekst navodnog projekta, po svim svojim sastavnicama i sudionicima – razvidno sramotnog – nanosite mi tešku javnu štetu - poručio je Hrvoje Hribar.

U tiskanom izdanju Večernjeg lista objavljenog 5. siječnja na 32. stranici u članku pod naslovom "Spaceyu je posebna čast bila otići na Tuđmanov grob", autorice Mije Mitrović, dogodila nam se nemamjerna pogreška vezano uz ime scenarista filma "Tuđmanova Oluja" redatelja Jakova Sedlara u kojoj Franju Tuđmana glumi Oscarovac Kevin Spacey. Naime, kao scenarist navedenog projekta greškom je potpisan gospodin Hrvoje Hribar umjesto gospodina Hrvoja Hitreca. 

Gospodinu Hribaru i gospodinu Hitrecu ovim putem upućujemo javnu ispriku te objavljujemo u cijelosti demantij koji je na našu redakciju stigao od gospodina Hribara. 

"Poštovani,

Večernji list u broju od 05.siječnja 2022 navodi da sam ja, Hrvoje Hribar napisao scenarij navodnog filmskog projekta kojeg navodno Jakov Sedlar snima s Kevinom Spaceyem u Zagrebu. Dovođenje mog imena u vezu s opisanim događajima je potpuno netočno i neutemeljeno te zahtijevam žurnu javnu objavu učinkovitog ispravka, kao što očekujem ispriku uredništva Vašeg lista. Dovođenjem mog imena u tragikomični kontekst navodnog projekta, po svim svojim sastavnicama i sudionicima – razvidno sramotnog – nanosite mi tešku javnu štetu. Očekujem od autorice teksta i uredništva Večernjeg lista ispravak na jednako vidljivom mjestu te navođenje teksta ovog demantija", stoji u dopisu gospodina Hribara kojem se još jednom ispričavamo na pogrešci i žalimo ako smo mu zbog iste nanijeli bilo kakve neugodnosti. 

Foto: Grgur Žučko/pixsell
VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije