Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Hrvatska traži zvijezdu: Pjevao je Sevki ‘Zmija me za srce ugrizla’

jasmin
Nova TV
26.03.2011.
u 13:44

Najviše je zeznuo pjevajući pjesmu “To much love will kill you” i zbog toga ga je žiri najprije otpravio doma, ali poslije se Tony predomislio i dao mu još jednu šansu.

Čak četiri pjesme je Jasmin Čajić otpjevao žiriju HTZ-a kako bi se dokopao drugog kruga natjecanja.

– Ovo je prvi i predzadnji put da sam se prijavio jer mislim da više nemam baš šansi s obzirom na to da su mi 33. godine – uvjeren je Jasmin iz Siska. Do sad je karijeru gradio u kavanama i svadbama i shvatio je kako mu je ovo zadnji vlak za uspjeh.

– Nemam glazbeno školovanje, pjevam iz grla. Naviknuo sam se pjevati uz muziku pa mi je bilo čudno na audiciji pustiti glas bez glazbene podloge – kaže kandidat RTL-ova glazbenog showa. Najviše je zeznuo pjevajući pjesmu “To much love will kill you” i zbog toga ga je žiri najprije otpravio doma, ali poslije se Tony predomislio i dao mu još jednu šansu.

– Meni je najvažnije što mi ni Tony, ni Ivana, ni Fox nisu dali nijednu lošu kritiku, jer da se to dogodilo, ne bih tri mjeseca izlazio iz kuće. Tony me spasio jer je taj cijeli dan tražio tko će mu otpjevati pjesmu “Skitnica”. Samo sam je ja znao te me to spasilo ovaj put – simpatično će Jasmin. Pjevanjem je zaokupljen od malena. U njegovim interpretacijama najprije su uživali susjedi, a kao 15-godišnjak počeo je s prvim gažama u kafićima.

– Na otvaranju jednog centra čak sam pjevao i pred Severinom koja je bila glavna gošća. Teta me nagovorila da nastupim i morao sam Sevi pjevati “The show must go on” i Thompsonovu “Zmija me za srce ugrizla” – prisjetio se male anegdote s danas popularnom pjevačicom. Tada je dobio i posjetnicu Zrinka Tutića kojem se svidjela njegova izvedba, ali nikad nisu ostvarili suradnju. Zato se Jasmin nada kako će mu sudjelovanje u show “Hrvatska traži zvijezdu” napokon otvoriti put u glazbene vode.

Komentara 1

ST
standup
15:23 26.03.2011.

bravo Jasmine !..a za Severinu si triba odpivati onu pismu \"zmija me za organ-ugrizla\".., jer Seve je prava osoba da ti izsisé krv-otrov !!..-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije