Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marija vukašina

Hrvatska missica otkrila što joj se dogodilo na izboru u Kini: Na 2 stupnja sam morala hodati u kupaćem kostimu!

Zagreb: Marija Vukašina, miss turizma
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/10
30.12.2023.
u 19:00

Iako nije ušla u top 10, osvojila je priznanje za ambasadora turizma Hrvatske u Kini te specijalnu nagradu, druga pratilja Miss Sunshine.

Marija Vukašina bila je naša predstavnica na izboru za Miss turizma u Kini. Iako nije ušla u top 10, osvojila je priznanje za ambasadora turizma Hrvatske u Kini te specijalnu nagradu, druga pratilja Miss Sunshine.
Marija je rekla kako su u Kini bile smještene u hotelu s pet zvjezdica, te su im priredili predstavu za dobrodošlicu. Rekla je da su najviše jeli hranu koja se sastojala od morskih plodova koja je u Quanzhou jeftinija od povrća. 

Dodala je i da su maksimalno mogle spavati pet sati

  - Ono što me negativno iznenadilo je količina sna, budući da smo imali maksimalno 5 sati za spavanje. Imala sam velikih problema s jezikom, jer oni zaista ne pričaju engleski. Problem sam rješavala uz Google prevoditelj, a kada bi mi nešto trebalo, morala bih naučiti kako to pitati na kineskom. Mislim da se sad već mogu pohvaliti s nekom početnom razinom kineskog jezika - proznala je za HRT

Prisjetila se i anegdote koja se dogodila kada je temperatura bila samo dva stupnja. 

- Temperatura je bila u početku toplija nego kod nas, u prosjeku 25 stupnjeva. Pred finale, unutar 48 sati osjetili smo nagli pad temperature koja je odjednom iznosila 2 stupnja. Pozornica je bila na otvorenom, a budući da je bilo kasno za promjene, izlazi u kupaćem kostimu su se održali na toj temperaturi. 

Zagreb: Marija Vukašina, miss turizma
1/10

Otkrila je i da Kinezi znaju puno o Hrvatskoj, a posebno su informirani o našem nogometu. 

- Zaista cijene naš nogomet. Znaju tko je Luka Modrić. Neki su nosili i dresove naših nogometaša pa sam bila u centru pozornosti. Mislim da su veliki ljubitelji kulture i sporta te prate svaki uspjeh na svjetskoj sceni. Osim nogometa, dio ljudi koji putuje bi znao spomenuti Dubrovnik koji je zaista u srcima mnogih koji su ga vidjeli. Iako ja ne dolazim iz Dubrovnika, bilo mi je drago čuti da znaju naše gradove. 

Za kraj, kaže da planira graditi karijeru u Turskoj ili Kini. 

- Iako se trenutno planiram posvetiti studiju, modeling karijeru planiram graditi u Turskoj ili Kini i to već nakon Nove godine. Mislim da ću se kroz godinu-dvije zasigurno natjecati ponovo na nekom od izbora. Velika želja mi je da to bude Miss Supranational Hrvatske za Miss Supranational Svijeta ili Miss Earth Hrvatske za Miss Earth. To su dva izbora s kojih nosim lente iz prethodnih godina, a za Miss Earth Hrvatske sam bila čak prva pratilja.

VIDEO Tragedija u obitelji Vlatke Pokos: 'Izgubila sam sestru'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije