Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna braća

Hrvatska influencerica hvali se videima s jahte najomraženijeg lika na internetu: Pokazala kako provode dane

Foto: Instagram
1/15
31.08.2022.
u 15:17

Influencerica je objasnila pratiteljima zašto se s grupom ostalih djevojaka našla na jahti koja je snimljena i u Hrvatskoj.

Hrvatska influencerica Ines Nikić na svom se Instagram profilu pohvalila da se trenutno nalazi na jahti britanskog influnecera te bivšeg sudionika Big Brothera, Andrewa Tatea. I nije jedina, s njom je i hrpa drugih djevojaka među kojima je i još jedna Hrvatica - Nera Nikolić.

Tate je inače nedavno ostao bez svojih profila na YouTubeu, Facebooku, Instagramu i TikToku zbog mizoginog sadržaja. 

Influencerica je objasnila pratiteljima zašto se s grupom ostalih djevojaka našla na jahti koja je snimljena i u Hrvatskoj.

"Nera i ja smo isključivo pozvane zbog pratitelja kako bi radile promotivne videe. Braća Tate rade videe i trebaju im cure koje bi lijepo izgledale. Mi ovdje imamo svoju sobu, svoju privatnost, nitko nas ne maltretira... Baš živimo život", ispričala je na Instagramu pratiteljima uz videa s jahte. 

Foto: Instagram screenshot

Dodala je i da braća Tate, Andrew i Tristan jako puno rade.

"Mi smo mislile da će nas gnjaviti, a na kraju oni ne izlaze iz sobe. Doslovno ih treba moliti da izađu iz sobe na 10 minuta zbog slika i videa", napisala je Ines. 

Foto: Instagram screenshot

A u utorak je objavila i video u kojemu je pokazala da se nalaze u Trogiru.

Foto: Instagram screenshot

Kasnije je objavila nekoliko fotografija i snimki s jahte i pokazala njezinu unutrašnjost. 

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, dok je on uživao u Bolu na Braču, na društvenim mrežama su se samo nizali videi u kojima žene, ali i muškarci tvrde kako Tatea prate samo inceli(involutary celibate iliti osobe muškog spola koje su u celibatu jer su zaključili da ih zbog velike ružnoće niti jedna žena ne želi) i frajeri koji mrze žene.

Da ne voli žene jasno je odmah iz razloga zbog kojeg je izbačen iz Big Brother kuće. Godine 2016. diskvalificiran je, jer je u javnost izašao video u kojem se vidi da tuče ženu remenom. Tate bez srama promovira mizoginiju, a mladima pokušava usaditi svoja uvjerenja.

Zbog svega, mnogi su tražili da mu se uklone profili, a to im je za sada i uspjelo. 

VIDEO>>Severinina sestra teško optužila pjevačicu: 'Branila sam se od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu'

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:38 31.08.2022.

Ne znam, meni ovo izgleda kao prostitucija.

TM
trade_mark
15:39 31.08.2022.

severina na aparatima! nju nije zvalo!!

Avatar ZLO
ZLO
16:01 31.08.2022.

Dobro ima to malo i zabave jel tako. Posle dugog "radnog dana" treba se predvece malo i opustiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije