Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koga vole čitateljice?

Hrvatice više pali vruća latino krv

enrique iglesias
Foto: Facebook
1/6
22.12.2015.
u 17:17

Enrique ima više sreće u ljubavi i već 13 godina u vezi je s ruskom tenisačicom Anom Kurnjikovom, ali zato Justin bolje zarađuje

Da su Hrvati(ce) jedva dočekali velika inozemna glazbena gostovanja koja nas očekuju iduće godine, bilo je jasno i prije nešto što su došli prvi podaci o prodaji ulaznica za koncerte Enriquea Iglesiasa i Justina Biebera koji u Arenu Zagreb stižu 8. svibnja, odnosno 9. studenog 2016. Uoči njihova dolaska istražili smo tko bolje prodaje ulaznice, a anketom na našem portalu Večernji.hr pokušali smo pronaći odgovor na pitanje koga Hrvatice smatraju većim zavodnikom. Rezultati su poprilično zanimljivi. U prvih 48 sati otkad su puštene u prodaju, planulo je čak 1700 karata za koncert latino zavodnika Enriquea koji će u Zagrebu proslaviti svoj 40. rođendan. Dosad ih je prodano tri tisuće, a cijena im je od 259 do 759 kuna, uz popust od 50 kuna do Badnjaka.

Karte kupuju i u SAD-u

Cijene su pak karata za koncert 21-godišnjeg Kanađanina nešto skuplje, od 365 kn za stajanje do čak 14 tisuća kuna za posebnu VIP ulaznicu uz koju ide i druženje s Justinom u backstageu, zajednički selfie i još štošta. Već prvi dan prodano je šest takvih ulaznica, a organizatori očekuju da bi koncert uskoro mogao biti rasprodan jer ulaznice kupuju i obožavatelji iz 12 zemalja svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Švedsku, Francusku... Rezultat u prvom dvoboju? Rekli bismo da Justin malo bolje stoji. No zato Enrique pobjeđuje u ostalim kategorijama, posebno kad je ljubav u pitanju. Naočiti sin kralja latino popa koji se iz rodne Španjolske preselio u Miami kad mu je ETA otela djeda, a jednu je godinu živio i u Beogradu, već 13 godina ljubi lijepu rusku tenisačicu Anu Kurnjikovu. Justin? Nakon turbulentne veze sa Selenom Gomez svaku večer provodi s drugom mladom damom... Čini se da su i Hrvatice prednost dale iskustvu pa većim zavodnikom uvjerljivo proglasile upravo Enriquea. U našoj je anketi zaslužio 469 glasova, odnosno pobjedu premoćno osvojio sa 69,07 posto. Justin je dobio 90 glasova (13,25 posto), dok se 35 osoba (5,15 posto) nije moglo odlučiti koji im je zgodniji. 12,5 posto čitatelja (njih 85) smatra da nisu zavodnici.

Dobar posao

Što se glazbe tiče, Enrique se može pohvaliti prodajom 100 milijuna albuma, više od 70 puta sa svojim se pjesmama našao na prvom mjestu Billboardove top-ljestvice, a Justin se pak u povijest upisao kao prvi izvođač kojem je čak sedamnaest pjesama uvršteno na Billboardovih top 100. I da, bolje zarađuje.

>> I jedan i drugi stižu u Hrvatsku, no tko je od njih veći zavodnik?

>> Zločesti dečko popa Justin Bieber 2016. stiže u Zagreb

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije