Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
specijalno izdanje

HRT se oprostio od Massima posebnom emisijom. Duško i Ivan: 'Dragi Max, hvala ti na svim nezaboravnim trenucima'

Foto: Pixsell/HRT
1/17
25.12.2022.
u 09:16

Od Massima se već danima opraštaju poznanici i prijatelji, a komemoracija za jedinstvenog i neponovljivog glazbenika koji je bio satkan od umjetnosti održat će se u petak, 30. prosinca u 11 sati u zagrebačkom HNK.

HRT je u subotu emitirao specijalnu emisiju posvećenu Massimu. Od njega su se oprostili voditelji Ivan Vukušić i Duško Ćurlić.

- U glazbi uvijek poseban, svoj i apsolutno savršen, a takav je bio i u privatnom životu - kazao je Ivan, a nakon toga je Duško nastavio:

- Dragi Max, hvala ti na svim nezaboravnim trenucima koje smo ovdje proveli zajedno. U tvojim pjesmama ostat će tvoj vječni sjaj, zauvijek ćeš biti tu. Zbogom, naš dragi Max.

Massimo Savić (60) preminuo je u Zagrebu, a tužnu vijest potvrdili su iz Aquarius Recordsa. Od Massima su se na društvenim mrežama emotivnom objavom oprostile supruga Eni i kći Mirna.  "Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna", stoji u njihovoj objavi. 

Od Massima se već danima opraštaju poznanici i prijatelji, a komemoracija za jedinstvenog i neponovljivog glazbenika koji je bio satkan od umjetnosti održat će se u petak, 30. prosinca u 11 sati u zagrebačkom HNK.

Posljednji ispraćaj će biti u Zadru, gradu njegove supruge Eni koji je Massimo zavolio kao svoj i često je isticao kako je obitelj njegove supruge i njegova obitelj, a vrijeme pogreba će biti poznato uskoro.

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije